Care sunt cele mai tari melodii ale lui Sting

In cele ce urmeaza va prezentam cateva din cele mai tari melodii ale cantaretului Sting, melodii care l-au transformat intr-o vedeta internationala.

Message in a Bottle (1979)

Sting nu isi incepuse inca in mod serios cariera solo cand a lansat melodia Message in a Bottle impreuna cu grupul The Police insa a cantat in mod repetat melodia devenita celebra spre marea bucurie a publicului. Atunci cand a fost lansata, melodia a ocupat multa vreme primul loc in topuri.

Russians (1995)

Sting a petrecut luni in sir lucrand la primul sau album solo intitulat The Dream of The Blue Turtles de pe care melodia Russians este extrasa. Scrisa in anul 1985, a marcat o generatie intreaga si s-a bucurat de un succes enorm intr-o perioada in care multi aveau impresia ca Razboiul Rece nu se va mai incheia niciodata.

Englishman in New York (1987)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Coolio

Sting evoca in aceasta melodie celebrul actor excentric si icoana gay de origine britanica Quentin Crisp. Sting a scris aceasta melodie la scurt timp de cand Crisp a parasit Londra pentru a se muta in Manhattan. Clipul a fost realizat de David Fincher si il arata pe Sting pe strazile din New York dar si pe Quentin Crisp care a acceptat sa apara in videoclip.

Shape of My Heart (1993)

Shape of My Heart a aparut pe albumul Ten Summoner’s Tales din 1993, de altfel unul din cele mai de succes albume solo ale cantaretului, care a fost nominalizat la premiile Grammy Awards in categoria albumul anului.

Desert Rose (1999)

Sting este un cantaret cu gusturi eclectice, este mare fan al genului jazz dar si atras de muzica din Maghreb. In 1999 il invita pe artistul Cheb Mami sa cante impreuna cu el melodia Desert Rose. Acest amestec indraznet de rock si rai s-a bucurat de un succes enorm.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Backstreet Boys

Tie care melodie cantata de Sting iti place?

Sursa: https://www.cheriefm.fr/artistes/sting/actus/sting-ses-5-chansons-incontournables-350438

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More