Filme pe care le asteptam cu nerabdare in 2022

Ce ne rezerva anul 2022 pe marele ecran? Descopera selectia noastra cu cele mai asteptate filme ale acestui an. The Batman, Avatar 2, Fantastic Beasts and Wher to Find Them 3…de toate pentru toate gusturile.

Chiar daca pandemia nu s-a incheiat definitiv, cinematografele sunt din nou deschise. Viata isi reia incetul cu incetul cursul normal. Chiar daca numeroase sunt filmele care au fost amanate in ultimele luni, le vom putea descoperi in sfarsit anul acesta. Iata care sunt filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in 2022.

Uncharted. Adaptarea celebrului joc video Naughty Dog este in lucru de mai multi ani deja. Sase realizatori, 12 scenaristi, o pauza lunga mai tarziu si Uncharted este in sfarsit aici. Lansarea este fixata pentru data de 12 februarie. Tom Holland va interpreta rolul tanarului Nathan Drake in timp ce Mark Walhberg va fi Sully, mentorul eroului.

Asemanatoare

Care sunt cele mai interesante noutati pe Netflix in luna…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune seriale din toate timpurile

The Batman. Anul acesta, Robert Pattinson interpreteaza rolul celebrului erou. Fanii asteapta cu nerabdare lansarea acestui film. Dupa cate am putut vedea din trailer, The Batman va fi intunecat si violent si suntem curiosi sa vedem rezultatul. Va fi lansat in cinematografe pe data de 2 martie.

Fantastic Beasts and Where To Find Them 3. In sfarsit! Dupa mai bine de trei ani de asteptare, a treia parte a filmului revine in forta. Ascensiunea la putere a lui Grindewald se accelereaza si un razboi intre Bine si Rau se pregateste. Filmul va fi lansat la cinema pe data de 13 aprilie.

Avatar 2. La mai bine de 13 ani de la lansarea primei parti, Jake Sully si Neytiri revin in Avatar 2. Viata celor doi protagonsiti este amenintata de o periculoasa organizatie non guvernamentala. Dupa succesul fenomenal de care s-a bucurat prima parte a filmului, aceasta continuare este extrem de asteptata. Ce poate fi mai potrivit pentru a incheia anul 2022? Lansarea va avea loc pe data 14 decembrie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce filme de Craciun poti urmari pe Netflix in 2022

Sursa: https://www.presse-citron.net/les-22-films-quon-attend-avec-impatience-en-2022/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More