Care sunt filmele si serialele lunii octombrie pe Netflix

Miercuri, 21 septembrie, Netflix a dezvaluit catalogul filmelor si serialelor care urmeaza sa fie difuzate in luna octombrie. Descopera ce poti urmari atunci cand afara este frig si ploua.

Care sunt filmele si serialele lunii octombrie pe Netflix

Luna octombrie se anunta a fi una exceptionala. Netflix a anuntat deja ce urmeaza sa fie adaugat in catalog in octombrie. Luna septembrie a fost marcata de filmul Do Revenge cu Camila Mendes, una din vedetele serialului Riverdale. In octombrie numeroase sunt filmele si serialele care isi vor face aparitia pe celebra platforma. Seriale cu sezoane noi, filme si documentare, cei mici si cei mari vor avea ce urmari intr-una din cele mai ploioase luni ale anului.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce actori joaca in Underwolrd: Awakening?

Vineri, 7 octombrie, Mila Kunis interpreteaza rolul unei new-yorkeze in filmul American Girl. Totul pare sa ii mearga ca pe roate pana in momentul in care este invitata sa povesteasca versiunea sa cu privire la un incident teribil survenit in liceul la care a invatat in adolescenta. In aceeasi zi, al treilea sezon din Derry Girls va fi postat online. Nici tinerii nu sunt neglijati, vor avea ocazia sa urmareasca Spirit Rangers disponibil incepand cu 10 octombrie 2022.

Odata cu apropierea Halloween-ului, pasionatii de vrajitorii si de zombie au ocazia de a gusta cocktail-uri insangerate in fata filmului The Curse of Bridge Hollow incepand cu data de 19 octombrie 2022. In acest film, un tata si o fata isi vor uni fortele pentru a-si salva orasul de un spirit malefic care, in urma unui blestem, a dat viata decoratiunilor de Halloween. In aceeasi zi, Netflix va posta online The School of Good and Evil cu o distributie de cinci stele. In film joaca actrite celebre precum Cate Blanchett, Charlize Theron si Kerry Washington. Reality show-ul Dubai Bling este disponibil incepand cu data de 27 octombrie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care a fost cea mai scumpa scena din istoria cinematografiei?

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/actu/news-actu/netflix-les-films-et-series-a-voir-en-octobre-2022-2141712

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More