Care sunt cele mai frumoase filme de dragoste bazate pe o poveste reala?

Unele povesti sunt atat de bine cunoscute incat nimeni nu le poate ignora mecanismele interne. Altele mai putin… Dar toate sunt adevarate! Descopera cele mai romantice filme de dragoste.

Walk The Line

Synopsis. Urmarind destinul cantaretului de country-rock Johnny Cash, Walk the Line evoca nasterea unui nou stil de artist, cel al unui om care, dincolo de furie, de ravagiile dependentei si de tentatiile statutului de vedeta, a depasit totul pentru a deveni o icoana. Este, de asemenea, povestea unui om care, din adancurile celei mai intunecate perioade a vietii sale, a fost condus de o poveste de dragoste pasionala cu June Carter. Pasiunea lor i-a hranit arta de-a lungul intregii sale vieti.

Aceasta saga este marcata de temele care vor deveni punctul forte al muzicii lui Cash si al stilului sau minimalist: moarte, moarte, moarte, moarte, moarte.

Povestea adevarata. June si Johnny s-au cunoscut in 1955. Ea a fost sursa lui de inspiratie in perioadele intunecate ale vietii lui. Au ramas impreuna pana la moartea lor, in 2003.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai bun film Disney+?

Boys Don’t Cry

Synopsis. Teena Brandon, o tanara adolescenta din Nebraska, are probleme in a-si accepta statutul de fata. Ea se muta in Falls City si devine Brandon, un baiat cu parul scurt care este rapid adoptat de un grup de baieti lenesi. Teena-Brandon devine parte a grupului, dar ramane prinsa in criza de identitate sexuala care a bantuit-o toata viata. Ea se indragosteste de Lana, prietena lui John. Cand John descopera adevarul despre Teena, intra intr-o furie criminala.

Poveste adevarata. Povestea are un final tragic: Brandon este violat si, in cele din urma, ucis.

The Notebook

Synopsis. Allie are boala Alzheimer si locuieste intr-un azil de batrani. In fiecare zi, Noah ii citeste aceeasi carte. Este caietul in care Allie si-a consemnat propria poveste atunci cand a aflat pentru prima data de boala ei. Pentru a nu-si uita sentimentele, ea a scris, iar Noah ii reciteste neobosit propriile cuvinte.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie pe Netflix?

Prin intermediul lor, o descoperim pe Allie in anii treizeci, indragostita nebuneste de un tanar, Noah, pe care mama ei va face orice pentru a-l tine departe de ea, deoarece situatia lui nu este considerata suficient de buna. Dupa ani de despartire, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Allie este pe cale sa se casatoreasca cu un avocat. Cand citeste in ziar despre intoarcerea lui Noah, ea tanjeste sa-l revada. Scapand de o viata de convenienta, cei doi tineri se reintalnesc si descopera ca dragostea lor a ramas intacta. Isi vor petrece restul vietii impreuna, pana cand moartea ii va desparti.

Povestea adevarata. Pe site-ul sau, Nicolas Sparks explica faptul ca inspiratia pentru cartea sa a venit din povestea parintilor fostei sale sotii: „doi oameni minunati care sunt impreuna de peste saizeci de ani”.

„In ziua nuntii noastre, bunicii ei erau prea bolnavi pentru a veni la ceremonie. Am decis sa le facem o surpriza, organizand din nou petrecerea de nunta a doua zi la ei acasa. Asa am aflat cum s-au cunoscut.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai asteptate filme si seriale Netflix in 2022

„Ochii lui straluceau cand se uita la ea, am admirat felul in care o tinea de mana si felul in care avea grija de ea. M-au facut sa realizez ca dragostea adevarata poate dura pentru totdeauna.”

Sursa: https://www.elle.be/fr/145192-8-films-romantiques-bases-veritable-histoire-damour.html

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More