Ce trebuie sa stii atunci cand consulti un numerolog

Numerologia poate debloca secretele subconstientului tau si iti poate oferi cheile viitorului tau. Magia numerelor isi dezvaluie aici toata puterea si iti ofera raspunsurile la intrebarile tale. Dar cand se profileaza prima ta consultatie cu un numerolog, cum o abordezi cu calm?

Cum functioneaza o sedinta cu un numerolog?

De fapt, sedinta in sine necesita o mare cantitate de munca preliminara din partea numerologului. Acesta trebuie sa va intocmeasca profilul numerologic folosind numele, prenumele si data nasterii si sa iti interpreteze harta numerologica inainte de a va intalni. In timpul interviului, numerologul iti va prezenta concluziile sale si va raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

Unde pot consulta un numerolog?

Ai diverse optiuni pentru a consulta un numerolog:

Poti alege sa consulti un numerolog intr-un cabinet. In acest caz, va trebui sa gasesti un profesionist in apropierea ta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 9 in numerologie

Poti consulta un numerolog online. Discutiile preliminare vor avea loc prin e-mail, apoi interviul va avea loc pe Skype sau prin telefon, in functie de preferintele tale si de echipamentul de care dispui.

Poti alege un numerolog de la coltul strazii sau de la celalalt capat al lumii.

Cand ar trebui sa consulti un numerolog?

Exista mai multe situatii in care ar trebui sa consulti un numerolog. Cea mai frecventa este atunci cand te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de o perspectiva exterioara asupra problemei tale. Exista, asadar, un sentiment de urgenta in demersul tau, dar nici nu te grabi prea tare in alegerea numerologului tau.

Dar poti alege sa consulti un profesionist si in cautarea dezvoltarii tale personale, pentru ca numerologia te ajuta sa te cunosti mai bine. El sau ea te poate ajuta pe drumul tau spre trezirea spirituala, atunci cand esti pregatit sa treci la un nivel superior de autocunoastere.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt schimbarile la care te poti astepta in acest an in functie de numarul tau personal?

De asemenea, poti consulta un numerolog pentru copilul tau pentru a descoperi principalele trasaturi ale personalitatii, nevoile si punctele forte ale acestuia si pentru a i se intocmi cartea de identitate numerologica in momentul nasterii.

In sfarsit, poti cere numerologiei sa te ajute sa iti infiintezi afacerea si sa ii urmaresti evolutia in fazele de lansare si de dezvoltare.

De ce sa consulti un numerolog?

Consultarea unui numerolog este intotdeauna un pas evident de facut la un moment dat in viata. Ai nevoie sa clarifici o situatie complexa. Simti ca te afli intr-un punct important al vietii, la o rascruce de drumuri. Ai de luat o decizie importanta care te poate angaja pentru mai multi ani. Toate aceste momente in care viata iti arunca o cotitura de 180 de grade sunt momentul perfect pentru a consulta un numerolog. Acesta te va putea sfatui si va putea face lumina asupra intrebarilor pe care ti le pui fara sa gasesti raspunsuri.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semnificatie are cifra 4

 

Sursa: https://www.voyancehorizon.com/numerologie/7-choses-a-savoir-quand-on-consulte-un-numerologue

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More