Care este semnificatia cifrei 11 in numerologie

Daca ai impresia ca cifra 11 te urmareste peste tot, atunci cu siguranta te intrebi care este semnificatia acestei cifre. Semnificatia cifrei 11 ne aminteste ca suntem creatorii propriei noastre lumi si ca avem posibilitatea de a ne modela viata asa cum ne dorim.

Numarul 11 este un numar cheie, este un numar puternic.

Care este semnificatia cifrei 11?

Numarul 11 este un numar cheie, considerat unul din cele trei numere puternice care exista in univers. Reprezinta fortele creatoare ale universului. In jocul de Tarot, cifra 11 este in stransa legatura cu cartea Justitiei, care ne aminteste ca noi ca oamenii culegem ce am semanat.

Reprezinta fortele creatoare ale universului. Insa, aceste forte nu sunt indepartate, avem cu totii aceste forte in noi, atunci cand cream sau facem ceva in lumea care ne inconjoara prin intermediul actiunilor noastre, deciziilor si atitudinilor noastre.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt numerele pozitive si negative conform numerologiei

Cifra 11 in numerologie simbolizeaza revelatia, motivatia, inspiratia si depasirea personala. Persoana aflata in stransa legatura cu cifra 11 se bucura de o inteligenta superioara celorlalti, se dovedeste a fi clarvazatoare. Insa, trebuie sa fie atenta sa nu se concentreze doar pe satisfactia sa personala.

In numerologie, numarul 11 reprezinta revelatia. Aceasta cifra intervine pentru a-si spune unei persoane ca intuitiile ei sunt bune si ca se afla pe calea cea buna. Insa, aceasta nu este singura semnificatie a cifrei 11. Aceasta cifra poate fi si un semn al vointei, al motivatiei, inspiratiei si chiar al inovatiei.

Cifra 11 apare pentru a-I confirma unei persoane conformitatea intuitiilor sale. In general, persoanele in cauza nu isi dau seama de acest lucru decat atunci cand intuitiile lor se realizeaza. Astfel, daca ai o intuitie buna sau rea si, intalnesti cifra 11 destul de des in ultima perioada, pregateste-te si actioneaza in consecinta.

Persoanele aflate in stransa legatura cu cifra 11 au si o motivatie puternica si o mare vointa de a avansa in viata. Persoanele aflate in stransa legatura cu cifra 11 sunt potriviti pentru meseria de artist.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Semnificatia orei 15:15. Ce inseamna cand vezi aceasta ora?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More