Ce inseamna cand visezi un fluture negru

Fluturii de noapte reprezinta cea de-a doua cea mai numeroasa grupa de insecte de pe planeta noastra. Sunt extrem de apropiati de fluturii clasici, obisnuiti, chiar daca principala lor caracteristica este aceea ca sunt nocturni.

Din punct de vedere simbolic, fluturii negri reprezinta multe lucruri.

In primul si in primul rand, ar putea fi considerati opusii fluturilor clasici. Ambele tipuri de fluturi ar putea fi considerati drept o reprezentare simbolica a dualitatii universale a negrului si albului, a obscuritatii si luminii, a zilei si noptii, etc.

Reprezinta deci dualitati complementare. In timp ce fluturii obisnuiti pot fi considerati drept latura luminoasa a lucrurilor, fluturii negri reprezinta latura obscura.

Ce inseamna cand visezi un fluture negru?

Ce reprezinta fluturii negri in vis? In primul si in primul rand, fluturii negri reprezinta creaturi nocturne, dupa cum spuneam si mai sus. Animalele nocturne au intotdeauna semnificatii simbolice specifice si pot provoca adesea emotii si opinii ambivalente la om. Deoarece noi, ca oameni, nu suntem fiinte nocturne, tot ce este legat de activitatea nocturna este destul de ciudat pentru noi.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi oua

Un simbolism aparte al fluturilor de noapte este urmatorul: reprezinta fragilitatea. Sunt creaturi fragile, blande, cu aripi subtiri si vulnerabile. Sunt in general minusculi si dulci. Motiv pentru care, daca iti apar in vis, ai putea sa treci printr-o perioada in care esti mai fragil din punct de vedere emotional, mai vulnerabil.
Fluturii negri in vis mai pot semnifica calatoria spirituala a unei persoane. Trebuie sa trecem prin diferite etape ale existentei pentru a ne maturiza si pentru a ne dezvolta din punct de vedere personal. Fluturii de noapte simbolizeaza deci ciclurile naturii, inevitabile in anumite domenii.

Cea mai simpla interpretare a unui fluture in vis este faptul ca animalul tau spiritual vrea sa te astepte. Ar mai putea semnifica faptul ca sufletul tau nu isi poate gasi linistea.

Sursa: https://significationreves.fr/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More