Ce semnificatie are cifra 4

Cifra 4 este un simbol al constructiei. Reprezinta tot ce este concret, cartezian. O regasim in cele 4 puncte cardinale sau cele 4 elemente. Cifra 4 este pragmatica, ii place stabilitatea si ordinea.

In numerologie, cifra 4 semnifica Pamantul. Avem de-a face deci cu ceva care este mereu in miscare, cu un caracter solid si drept. Pentru personalitatile cifrei 4, imposibil sa lasi ceva la voia intamplarii. Semnificatia cifrelor in numerologie este impresionanta si fascinanta, iata tot ce trebuie sa stii despre cifra 4.

Cifra 4: control inainte de toate

Obsedat de control, este infricosat de ideea ca lucrurile incep sa ii scape. Tot ce este de domeniul necunoscutului, pentru el, este infricosator. Schimbarile si surprizele nu sunt pe placul sau. Mai rau, neasteptatul are tendinta sa il bulverseze. De unde aceasta nevoie profunda de a controla. Singura problema este ca, cu acest tip de comportament are tendinta sa rateze lucrurile frumoase, care conteaza cu adevarat. Ar trebui sa invete sa se relaxeze putin, sa se abandoneze mai mult.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia cifrei 14 in numerologie

Cifra 4: autoritarul

Cu caracterul sau, ne aminteste uneori de semnul astrologic Capricorn. Serios, ambitios si focusat pe cariera, este un muncitor caruia i-ar sta bine cu rolul de lider, de sef, s-ar descurca de minune, fara probleme. Autoritar, este un decizionar caruia ii place sa isi asume responsabilitatile, ii place ca cei din jur sa stie ca pot conta pe el, sa aiba incredere in el.

Si in familie ii place sa joace rolul de sef. Motiv pentru care nu va intarzia sa se stabilizeze si sa isi intemeieze o familie. Insa, atentie, este un adept al disciplinei, toleranta si supletea nu sunt principalele sale calitati. Chiar daca nu este intotdeauna usor sa traiesti alaturi de o personalitate apartinand cifrei 4, daca te adaptezi va fi mai usor. Ii place sa profite de o masa buna si sa petreaca timpul impreuna cu prietenii sai.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More