Care este semnificatia cifrei 8 in numerologie

8 este simbolul materialului, banilor, puterii, ambitiei, fortei/vigoarei, inteligentei, indraznelii dar si orgoliului, intolerantei, dominarii si impulsivitatii.

Semnificatia ezoterica a cifrei 8

Cele doua cercuri formate de cifra 8 reprezintă ciclurile vietii. Cifra 8 este dotata cu un leadership natural si cu capacitatea de a acumula mari bogatii. Poseda un talent imens pentru gestionarea eficienta in toate domeniile vietii, mai ales in afaceri si chestiunile financiare. Cuprinde lumea materiala si stie in mod intuitiv ceea ce face practic toata munca in cadrul unei companii spre exemplu.

Talentul sau nu se rezuma la contabilitate sau la administrarea situatiilor din viata de zi cu zi si in viziune si in obiective pe termen lung.

Este un vizionar si in acelasi timp un temerar. Poseda capacitatea de a inspira oamenii sa i se alature in cercetare insa adesea ceilalti sunt incapabili sa vada anumite lucruri din jur. Pe langa interpretarea pur numerologica, aceasta cifra apartine mai multor simboluri in practicile spirituale, religioase si ezoterice, ceea ce ar putea sa ii influenteze semnificatia pe plan numerologic.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este istoria si originea numerologiei, o practica fascinanta

Este un motiv pentru care cifra 8 apare in numeroase traditii legate de religie si civilizatiei. Celtii spre exemplu foloseau o ruleta impartita in 8 parti egale, pe care figurau 8 sarbatori solare ale anului.

Conform expertilor in numerologie, aceasta imagine a tot ce este in relatie cu materialul, cu banii in special, sex, putere, ambitie. Astfel, a fi sub influenta cifrei 8 inseamna sa ai un drum al vietii marcat de extreme, care pot fi pozitive sau negative, in functie de fiecare situatie a vietii.

Oricum ar fi, aceste persoane au un profil numerologic caracterizat printr-o mare bogatie exterioara/interioara si de un dar unic de a dirija si de a domina anturajul. Pe plan personal in schimb, aceste persoane nu sunt cunoscute pentru latura sentimentala. Va fi axata pe domeniul material si se va concentra pe imagine, confort si lux.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More