Care sunt cele mai iubite cifre din lume

La fel cum avem o mancare sau o culoare preferata, este in egala masura posibil sa avem o preferinta fata de o anumita cifra. Iata trei din cele mai populare cifre din lume si semnificatia acestora.

7 este o cifra magica?

7 este un numar natural. In numeroase civilizatii 7 este considerat un numar magic, in unele cazuri este asociat chiar cu Dumnezeu. Citata de aproximativ 700 de ori in Biblie, cifra 7 reprezinta, in mod traditional, stapanirea de sine. Altfel spus, simbolizeaza forta divina care ne guverneaza in lumea terestra, de unde si puterea sa remarcabila. Regasim cifra 7 in cele 7 planete originale, cele 7 zile ale saptamanii, cele 7 culori ale curcubeului, cele 7 note muzicale…fara sa uitam de a saptea zi a Genezei in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea. Aceasta a 7-a zi a devenit Duminica noastra.

Ce reprezinta cifra 11?

Asemanatoare

Care sunt numerele pozitive si negative conform numerologiei

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce trebuie sa stii atunci cand consulti un numerolog

11 este un numar al inspiratiei creatoare, al magnetismului, al revelatiei si uneori al fanatismului. In numerologie 11 este un numar puternic si spiritual care contine energia dubla a cifrei 1 – primul numar care simbolizeaza inceputul si unitatea. In tarot 11 reprezinta forta: personajul feminin care tina gura unui leu in mana.

Cifra 11: purtatoare de ghinion sau norocoasa?

Numar norocos pentru unii, numar ce poarta ghinion pentru altii, cifra 13 imparte oamenii. Superstitia a aparut in urma celebrei Cine cea de Taina care a strans la aceeasi masa cei 12 apostoli si pe Mantuitor si tradarii lui Iuda. De unde ideea ca daca se afla 13 persoane la masa unul din invitati va avea ghinion sau chiar va muri.

In numerologie nu exista loc de superstitii, nu poate fi vorba de ghinion sau de noroc. Echivalentul lui patru (daca adunam 1+3), anunta finalul unei situatii dar si o transformare, o renastere. Indiferent daca acea schimbare este sinonima cu esecul sau cu reusita, cifra 13 aduce cu sine noi ambitii, o reinnoire.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia si simbolica numarului 333 in numerologie?

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/horoscope2/numerologie/numerologie-voici-les-chiffres-les-plus-aimes-au-monde-et-leur-signification-2136973

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More