Ce sport sa alegi pentru a slabi rapid

Pentru a pierde in greutate, exercitiul fizic este bineinteles primordial. Insa, nu toate disciplinele sportive au aceleasi efecte asupra corpului. Daca prioriatea ta este aceea de a slabi rapid si usor, iata care sunt sporturile pe care sa le alegi.

Combinat cu o alimentatie regulata, sportul practicat in mod regulat ne permite sa scapam de kilogramele in plus in mod durabil. Insa, pentru a-ti atinge obiectivele, trebuie sa respecti o regula de aur: nu te grabi. Pierderea in greutate necesita rabdare si determinare. Asta deoarece rezultatele nu sunt imediat vizibile. Este nevoie de 3-6 luni pentru a vedea o schimbare.

Slabeste datorita alergatului sau inotului

Joggingul sau alergatul este unul din cele mai eficiente sporturi pentru a slabi, pentru sculptarea coapselor in special. Alergatul timp de o ora este echivalent cu o pierdere de aproximativ 800 de calorii. Alergatul este un sport cardio care are in egala masura avantajul de a nu necesita un echipament special, nici abonament la o sala de sport. Alergatul iti antreneaza si anduranta. Daca iti place apa, inotul face in egala masura parte din sporturile recomandate pentru a slabi rapid si usor. Inotul permite sculptarea siluetei dar si eliminarea celulitei inestetice. Datorita presiunii apei corpul lucreaza fara sa sufere.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai vechi sport din lume

Practica box pentru a-ti recapata forma

Printre alte discipline sportive care ne ajuta sa slabim trebuie sa mentionam boxul. Este unul din cele mai recomandate sporturi pentru a slabi. Daca iti place sa faci miscare si sa arzi calorii atunci boxul este sportul care iti va permite sa iti atingi obirctivele. Acest sport de lupta iti lucreaza corpul in intregime si arde un numar enorm de calorii. Daca vrei sa slabesti rapid, fara sa fii nevoit sa mergi la sala de sport atunci poti adopta obiceiuri noi: nu mai lua liftul, urca si coboara scarile sau sari coarda.

Sursa: https://www.caminteresse.fr/sante/quel-sport-choisir-pour-maigrir-vite-11185583/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More