Cum poti prepara o baie de dragoste cu zahar?

Dragostea este unul dintre cele mai importante elemente ale vietii noastre. Chiar daca ai bani, o cariera excelenta, prieteni si putere, este greu sa fii fericit cand iti lipseste o piesa atat de importanta din puzzle. In ciuda eforturilor tale, nu reusesti sa gasesti persoana potrivita? Incearca sa pregatesti o baie de dragoste cu zahar. Este un ritual simplu care ti-ar putea schimba viata pentru totdeauna.

Realizeaza o baie de iubire cu zahar

Iata lista de ingrediente de care vei avea nevoie pentru a face o baie de dragoste cu zahar:
zahar granulat ;
7 bucati anason stelat;
7 bucati de baton de scortisoara;
o lingura de miere.

Iata cum se face:

Se pune la fiert apa cu toate ingredientele. In acest timp, fa cererile tale catre univers, mentalizand tipul de persoana pe care o cauti si care te poate face fericita.

Asemanatoare

Ce sunt amuletele magice si ce putere au?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este ezoterismul?

Opreste focul si asteapta ca baia sa se raceasca. Dupa ce ai facut dusul sau baia obisnuita, toarna usor amestecul pe corp, de la gat pana la picioare.

Daca este posibil, fa aceasta baie de dragoste cu zahar inainte de o intalnire. Acest lucru iti va oferi cea mai buna sansa posibila si un mic impuls. Daca persoana se potriveste bine cu tine, s-ar putea foarte bine sa intalnesti in curand dragostea vietii tale.

Cum sa realizezi baia

Aceasta este o varianta a ritualului anterior, de data aceasta vizand o anumita persoana, persoana iubita.
Iata lista de ingrediente de care vei avea nevoie

un litru de apa;
7 bucati de anason stelat;
7 pumni de zahar;
numele persoanei iubite, scris pe o bucata mica de hartie.
Iata cum se face:

Fierbe apa cu toate ingredientele, inclusiv numele persoanei iubite, punand hartia in apa. In acest timp, gandeste-te foarte mult la aceasta persoana: vizualizeaza-i corpul, fata, ochii, zambetul, gandindu-te la ceea ce iti place la ea. Imagineaza-te pe tine si pe persoana iubita impreuna. Opreste focul, asteapta ca amestecul sa se raceasca si apoi toarna-l pe corp, de sus in jos.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Regaseste-ti energia datorita unei bai relaxante pentru fiecare zi a saptamanii

Sursa: https://www.wemystic.fr/bain-amour-avec-sucre/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More