Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre Sagetator

Din 23 noiembrie pana in 20 decembrie semnul astrologic Sagetator este celebrat. Ce ii defineste pe nativii din Sagetator? Descopera-le preferintele, trasaturile de caracter si multe altele in cele ce urmeaza.

Culorile preferate ale unui Sagetator sunt: violet sau albastru inchis. Culorile rosu si negru sunt in egala masura pe placul sau.

Elementul sau este Focul.
Floarea sa preferata este garoafa, considerata floarea zeilor.
Planeta care il guverneaza este Jupiter.
Metalul sau pretios este topazul.

Sagetatorul este una din cele mai descurcarete zodii. Este o fiinta unica careia ii place sa rada, sa se distreze, sa profite din plin de viata. Nu capituleaza cu usurinta, nu se da usor batut. Este o fiinta sociabila si sociala deopotriva insa natura sa profunda ramane independenta in orice situatie. Stie sa vorbeasca frumos in public si depune toate eforturile necesare sa nu raneasca persoana pe care o iubeste.

Asemanatoare

Ce trasaturi de caracter are o persoana nascuta in Aprilie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Leului?

Elementul Foc ii permite sa fie expresiv, dinamic, un excelent orator. Entuziasmul sau este pur si simplu contagios. In cazul in care nu viata amoroasa este cea care il cheama in strainatate, munca sau dorinta viscerala de a descoperi lumea, necunoscutul va face acest lucru. Simte nevoia sa desluseasca mari mistere. Este in special interesat de urmatorul subiect: viata dupa moarte.

Sagetatorul prefera sa intretina un anumit nivel de indoiala decat sa se lase convins insa ii asculta cu deosebita atentie pe ceilalti. Trebuie sa descopere de unul singur misterele, este singura lege in care crede cu adevarat. Un lucru este sigur, un Sagetator se simte in largul sau in compania unei persoane mistice.

Iata de ce prietenii sai sunt atat de diferiti unii fata de altii. Natura curioasa, se potriveste cu zodia Gemeni.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care vor avea parte de un an 2022 magnific

Adora sa auda puncte de vedere diferite fata de ale sale, de aceea persoanele din zodia Gemeni sunt favoritele sale.

Sursa: https://www.noovomoi.ca/horoscope/traditionnel/article.13-choses-a-savoir-sur-le-sagittaire.1.2024637.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More