Care este magia si puterea pe care sarea o are in viata noastra

Cunosti puterea sarii? In Antichitate, preotii foloseau sarea pentru a alunga demonii. In Egiptul antic, sarea era considerata un produs sacru care era oferit zeilor.

Pe de alta parte, romanii considerau sarea ca fiind un simbol al intelepciunii. Prin urmare, era in ritualurile pentru nou-nascuti. Sarea a fost turnata peste ei pentru ca niciodata sa nu le lipseasca intelepciunea. In Evul Mediu, sarea era folosita pentru a alunga spiritele rele, demonii si vrajitoarele din case. De fapt, se arunca sare pe usi, ferestre si cosuri de fum. In Hawaii, de exemplu, atunci cand o persoana se intoarce de la o inmormantare, trebuie sa toarne sare pe ea insasi pentru a tine spiritele rele la distanta si pentru a le impiedica sa o urmareasca pana acasa.

Ce putere are sarea in cultura japoneza?

Apropo, japonezii obisnuiau sa toarne sare in pragul caselor lor dupa vizita unei persoane nedorite. Mai mult, astazi, sarea este inca folosita pe scara larga de multi oameni cu o mare putere mistica. Este folosita in ezoterism si in toate practicile oculte pentru a indeparta energia rea si spiritele rele. Caracteristica sa principala este ca atrage si respinge ionii negativi din mediul inconjurator si de la oameni.

Asemanatoare

Ce sunt amuletele magice si ce putere au?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este karma de familie?

Casele si intreprinderile care au energie negativa sufera un dezechilibru energetic care afecteaza negativ mediul inconjurator si vigoarea oamenilor. Astfel, este foarte frecvent ca aceasta forta negativa sa fie concentrata in colturile spatiilor locuite si mai ales la intrarea principala a caselor.

Cum poti beneficia de magia si puterea sarii?

Iti sugeram cateva metode de utilizare a sarii pentru a va echilibra, proteja si purifica locuinta:
Pune o ceasca de cafea umpluta cu sare chiar in spatele usii principale de la intrarea in fiecare camera din casa sau a afacerii tale. De asemenea, aceasta sare va absorbi energia rea din acel mediu. Inlocuieste paharul cu sare o data pe saptamana.

Puneti un pahar cu apa chiar in fata usii principale a fiecarei incaperi din casa sau din afacerea dumneavoastra si adaugati doua linguri de sare si o bucata de carbune. Astfel, combinatia de apa, sare si carbune este un catalizator puternic impotriva energiei rele. Inlocuiti paharul de apa cu sare si carbune o data pe saptamana.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum se poate realiza o curatare energetica a corpului

Intr-o galeata, puneti 10 litri de apa de la robinet, o lingura de sare si o lingura de lavanda. Iar o data pe luna, curatati podeaua casei cu acest amestec.

Sursa: https://www.wemystic.fr/magie-pouvoirs-sel/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More