Cum putem echilibra chakrele?

Din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume sunt convinse de necesitatea de a echilibra chakrele pentru a asigura stabilitatea emotionala si mentala necesara pentru o sanatate optima. Chiar daca la prima vedere aceasta poate parea o idee mistica, nu este vorba de ezoterism ci de un schimb de energii intre corp si mediul incojurator. Cum am putea echilibra chakrele? Ce sunt aceste chakre?

Chakrele

Originea cuvantului “chakra” vine din sanscrita si semnifica “roata” sau “cerc”. Termenul de chakra apare pentru prima data in Vedas, textele sacre hinduse considerate o sursa de cunostinte spirituale extrem de respectata in India.

Cum putem echilibra aceste chakre?

Exista mai multe modalitati de echilibrare a chakrelor. Cu ajutorul terapiilor naturale in special, terapii precum Reiki, Theta, aromaterapie sau masaje ayurvedice. Insa, este in egala masura posibil sa promovam acest echilibru prin alte mijloace, fara sa fie nevoie de interventia unui specialist.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti deschide si activa chakrele

Litioterapia. Litioterapia reprezinta o terapie al carei element principal este utilizarea de cristale si de pietre pentru a ajunge la armonie si pentru a reechilibra corpul. Acest tip de terapie alternativa este bazata pe energia naturala a mineralelor care sunt aplicate pe corp, pe organul bolnav, pentru a-i transmite acestuia energia necesara.

Meditatia. Mai multe tipuri de meditatii pot fi folosite pentru a deschide chakrele si pentru a debloca blocajele care impiedica libera circulatie a energiei. Majoritatea folosesc tehnica de vizualizare in conjunctie cu cromoterapia.

Mantrele. O alta tactica care echilibreaza chakrele consta in vocalizarea Bija Mantras, care sunt sunete de samanta pentru fiecare chakra in parte. Aceste mantre actioneaza prin rezonanta, fiecare sunet corespunde unei frecvente uneia din cele 7 chakre, asemeni unei frecvente radio. Astfel, vocalizand mantrele, iti poti echilibra chakrele.

Afirmatii pozitive. Cu siguranta ai auzit oameni spunand ca unele cuvinte au putere si acest lucru este adevarat. Gandurile noastre, intentiile noastre, atunci cand sunt exprimate verbal, creeaza o realitate si pot favoriza rezultate pozitive.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum sa iti vindeci chakrele
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More