Cu cine este compatibila zodia Fecioara?

Cu cine este compatibila zodia Fecioara?

Fecioara este in cautarea perfectiunii fara incetare. Cinstita si sincera, va cauta aceste calitati la un partener cu care viseaza sa traiasca in perfecta armonie. Latura sa maniaca poate sa agaseze persoanele din anturaj. Esti compatibil sau nu cu o Fecioara? Va spunem noi chiar acum.

Persoanele nascute intre 24 august si 22 septembrie apartin zodiei Fecioara, un semn de Pamant. Planeta Mercur ii ofera acestei zodii precizie, logica si delicatete. Visezi la o relatie amoroasa armonioasa cu un partener care iti seamana si care te intelege?

Berbec, neintelegeri in program

Berbecul si Fecioara sunt doua zodii radical diferite si pe plan afectiv lucrurile risca sa se complice. Cu toate acestea, formeaza o echipa frumoasa, Berbecul fiind o persoana axata pe actiune, pe proiecte, in timp ce Fecioara este perfecta pentru a gestiona, pentru a contabiliza.

Berbecul, extrovertit, aventurier, se va simti rapid depasit de Fecioara, timida, fricoasa si intovertita. In acest cuplu exista riscuri mari de neintelegeri si incompatibilitate.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile unei persoane nascute in Iulie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea mult noroc in Martie conform zodiacului chinezesc

Taur, armonie pe toate planurile?

Aceste doua zodii de Pamant au o multime de lucruri in comun si pot avea parte de o uniune care sfideaza timpul si regulile. Latura lor calma, organizata, moderata, simtul practic, le confera o relatie linistita si calma.

Acest cuplu este extrem de puternic, facut pentru casatorie, insa, pentru ca aceasta relatie sa dureze, vor trebui sa depuna eforturi pentru a intelege si pentru a impartasi nevoile si pasiunile celuilalt.

Sagetatorul, armonie in stare pura

Fecioara si Sagetatorul au in comun latura traditionala si conventionala. Ambii au nevoie de siguranta, de confort, de plenitudine. Sagetatorul adora sa isi protejeze partenera de viata de toate pericolele si Fecioara, linistita si in siguranta, va face tot posibilul sa il faca fericit.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este compatibilitatea dintre femeia Scorpion si barbatul Pesti

Capricorn, ratiune sau pasiune?

Aceste doua zodii se aseamana mult si vor avea parte de momente fericite impreuna chiar daca viata lor de zi cu zi pare lipsita de fantezie. In familie, in anturaj, sunt calmi si stabili. Este o relatie in cae domneste increderea, sunt fideli si sinceri.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More