Ce semnificatie are numele Maria

Numele oferit la nastere marcheaza destinul unei persoane. Atunci cand ii dam copilului nostru un nume, este important sa studiem in detaliu ce trasaturi de caracter pot aparea sub influenta vibratiilor unui nume special. Maria este unul din cele mai populare prenume din lume. Un nume care ii confera purtatoarei nu doar blandete si sinceritate ci si unele trasaturi negative.

Originea numelui Maria

Maria este un prenume ce provine de la ebraicul Maryam. Actualmente, ocupa locul trei ca popularitate, dupa Ana si Sofia. Semnificatia prenumelui Maria este iubita, stea de mare, mare a amaraciunilror. Maria este numele mamei Mantuitorului Iisus Hristos. Prima silaba a numelui Maria inseamna amaraciune in ebraica. Alte optiuni sunt “favorite”, “dorita”.

Asemanatoare

Ce semnificatie are numele Ionut?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Sebastian

Valorile celei care poarta numele de Maria

Inca din copilarie, Maria este o fata responsabila si serioasa, mereu dispusa sa sara in ajutorul celorlalti. Purtatoarele acestui nume sunt persoane docile si amabile, asculta intotdeauna parerile celorlalti insa nu ezita sa isi exprime propriul punct de vedere. Maria va face intotdeauna ce ii spun adultii insa va analiza cu atentie cuvintele acestora.

In adolescenta, Maria devine mai activa. Da dovada din ce in ce mai des de fermitate. La varsta scolara, Maria va fi remarcata de profesori si de colegi. Insa, Maria nu prea are prieteni. Ii vor placea stiintele exacte. Va prefera sa aiba doar cateva prietene demne de incredere decat un grup mare de prieteni. Astfel, in anii de scoala nu se poate lauda cu o prietenie apropiata, cu o prietenie frumoasa legata cu o colega de clasa.

O fata cu un astfel de nume va fi amabila cu absolut toata lumea, nu va intra in conflicte, nu ii place sa intre in discutii contradictorii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Luca

Ajunsa la varsta adulta, nu tolereaza nedreptatile si se va asigura ca nu isi pierde demnitatea. Poate fi incapatanata si voluntara insa stie ce isi doreste intotdeauna. Chiar daca din exterior pare rece si sobra, in realitate este extrem de afectuoasa.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More