Care sunt semnele astrologice care vor avea parte de un an 2022 magnific

Cu totii cunoastem lista de rezolutii pe care le redactam in ajun de An Nou. Fiecare incearca sa se convinga ca anul acesta este anul in care se vor apuca de sport, va manca mai multe fructe si legume si ca anul acesta va fi cu totul diferit fata de anul trecut.

Un an plin de speranta

Dupa un an 2021 mai mult decat catastrofic, 2022 se anunta a fi un an plin de sperante. Si, conform astrologilor, trei semne astrologice vor fi privilegiate si vor avea parte de un an pur si simplu magnific.

Varsatorul

Se anunta un an extrem de frumos pentru Varsator. Obiectivele vor fi atinse si competentele sale vor fi recunoscute. Varsatorul va fi mult mai increzator in propriile forte si vei reusi sa depasesti absolut toate obstacolele care iti apar in cale. Vei fi si mai ambitios ca anul trecut si iti vei asculta intuitia care nu te inseala niciodata. Incepand cu luna martie vei avea parte de intalniri importante care se vor concretiza printr-o uniune durabila. Sa speram ca va dura.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Astrologie: De ce horoscopul incepe cu Berbecul (in martie) si nu cu Varsatorul (in ianuarie)?

Taurul

Pentru voi Taurii anul 2022 este sinonim cu succes, cu castiguri financiare si prosperitate. Tot ce ai inceput in anul 2021 va fi concretizat si anul 2022 va fi unul prosper din toate punctele de vedere. Taurul nu este multumit decat atunci cand contul tau bancar este plin. Lunile ianuarie si februarie vor avea un impact considerabil asupra relatiilor tale si asupra vietii tale sociale in timp ce luna aprilie va fi propice intalnirilor.

Balanta

Este momentul sa faci un triaj in anturajul tau. Esti o persoana generoasa si pozitiva si ai obiceiul sa te inconjori de persoane calduroase si care merita atentia ta. Unele legaturi vor fi rupte. Vei reusi sa treci peste dificultati cu curaj si determinare. Iubirea este prioritatea ta si viata ta personala va fi destul de agitata.

Sursa: https://www.lebonbon.fr/paris/news/signes-zodiaque-magnifique-annee-2022/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More