Ce trebuie sa stii despre zodiile opuse

Poti gasi dragostea alaturi de un semn zodiacal opus? Da, poti! Totul este sa intelegi energiile unice dintre semnele voastre, care este determinata de distanta dintre ele. Am decodat principalele sase cupluri cu compatibilitate opusa din astrologie.

Sase cupluri posibile

Berbec si Balanta

Berbecul este un semn de foc, Balanta este un semn de aer, iar focul are nevoie de aer pentru a arde. Persoanele Berbec sunt directe si la obiect, luand decizii rapide care pot sa nu fie foarte bine gandite.

Balanta este guvernata de Venus, deci are o natura armonioasa si linistitoare. Deoarece o Balanta simbolizeaza semnul zodiacal al Balantei, le poate lua o vesnicie sa se hotarasca. Ei se gandesc la toate lucrurile marunte din toate punctele de vedere.

Taur si Scorpion

Taur si Scorpion, amandoi sunteti incredibil de pasionali si senzuali, ceea ce face ca parteneriatul vostru sa fie un fel de basm cand vine vorba de a face afaceri in dormitor.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile unei persoane nascute in Iulie?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor castiga bani multi in 2023

Ceea ce ii lipseste fiecaruia dintre voi in calitati, este exact ceea ce poseda celalalt semn opus. Intr-o camera, veti fi cel mai atractiv cuplu. Semnele voastre sunt potrivite si din punct de vedere fizic. In comunicare, Taurul, tinde sa fie mai simplu decat Scorpionul, care tinde sa fie mai intuitiv.

Gemeni si Sagetator

Compatibilitatea amoroasa dintre Aer si Foc este intotdeauna o combinatie interesanta, iar cand aceste doua semne sunt mutabile, atentie! Scanteile vor zbura intotdeauna intre Gemeni si semnul sau opus. Aceste doua semne zodiacale aduc o multime de energie, asa ca acest cuplu va fi intotdeauna plin de noi aventuri interesante, dar si de multa pasiune! Ambele semne sunt mutabile, ceea ce este de bun augur pentru distractia pe termen scurt si angajamentul pe termen lung cu acest cuplu.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cu cine este compatibila zodia Berbec?

Rac si Capricorn

Atunci cand Racul si Capricornul fac dragoste, ei sunt un cuplu ceresc de mare tenacitate si determinare. Capricornul tine la logica, la a fi cu picioarele pe pamant si real; Racul aduce o incarcatura de intensitate emotionala relatiei. Amandoi isi impun reciproc standarde inalte, temperate de un respect reciproc de durata. In Capricorn, Racul gaseste devotamentul, iar in schimb Capricornul ajunge sa iubeasca persistenta semnului sau opus Racul. Aceste doua semne din parti opuse ale zodiacului se pot uni pentru a crea o conexiune foarte reusita si sigura. Aceasta relatie se construieste si se dezvolta de la o baza solida de securitate materiala si emotionala.

Leul si Varsatorul

Varsatorul si Leul sunt ambele semne fixe si de Aer. Caracterul lor fix comun prezice provocari interesante. Amandoi sunt mandri in moduri diferite. Amandoi sunt mandri ca sunt incapatanati, dar si in moduri diferite. Pot functiona bine mai ales daca sunt „transportate intr-un loc nou si transformate intr-un mod nou”. Potrivirea este ceea ce conteaza.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Leului?

Pestii si Fecioara

Ultra-sensibilii Pesti gasesc un partener in care pot avea incredere, cu picioarele pe pamant, in cinstita Fecioara. Fecioara este exceptional de loiala si devotata atunci cand este indragostita si nu ii va dezamagi pe Pesti. Ca vindecator al zodiacului, Fecioara ii ajuta pe Pesti sa faca fata sensibilitatii lor si ofera o influenta impamantenitoare pentru visatorul adesea coplesit. Intre timp, Pestii ajuta imaginatia Fecioarei sa zboare si o invata pe Fecioara valoarea romantismului si a subtilitatii.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More