Care sunt cele 4 zodii care au cea mai mare nevoie de atentie?

Daca simti ca ai nevoie de mai multa atentie decat alte persoane din jurul tau, un lucru e sigur- acest lucru se datoreaza semnului tau astrologic. Iata care sunt cele patru semne ale zodiacului care au nevoie de mai multa atentie decat celelalte.

Pesti

Cel mai sensibil semn al zodiacului, este si cel care are nevoie de cea mai multa atentie. Nativii din zodia Pesti traiesc intr-o bula pentru a se proteja de lumea despre care au parerea ca este prea cruda. Un Peste nu este genul care sa ceara atentie din partea celor din jur, dar simte nevoia de ea. Cererea lor constanta de atentie poate fi foarte obositoare pentru partenerii și prietenii lor.

Rac

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara?

Acest semn astrologic este un copil etern care nu isi poate gestiona asa cum trebuie frustrarile in viata de zi cu zi. Un nativ din acest semn este foarte capricios, vrea mereu sa atraga atentia, este bland si afectuos si are o nevoie impresionanta de afectiune. Dupa parerea sa, nimeni nu este niciodata prea prezent.

Leul

Mandru, chiar arogant, Leul adora sa fie stralucitor in societate si sa fie in centrul atentiei. De altfel, depune toate eforturile necesare pentru a starni admiratie. Generozitatea si fidelitatea sa sunt foarte apreciate. Acest semn de apa adora sa fie rasfatat, mangaiat si pretuit.

Scorpion

Unii cred despre acest semn ca este agresiv si solitar si totusi este un mare sensibil care isi protejeaza inima sa cea mica. Este un semn foarte neincrezator, care se teme mai ales de tradari. Deoarece are un anturaj foarte restrans, Scorpionul are nevoie de intreaga atentie a celor din jurul sau. Din nefericire insa, nu toti isi dau seama de acest lucru, deoarece este vorba despre un semn complex si extrem de misterios.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cu cine este compatibila zodia Fecioara?

Sursa: https://www.wemystic.fr/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More