Tot ce trebuie sa stii despre universul ezoteric

Ezoterismul regrupeaza diferitele practici care vizeaza in principal comunicarea si interactiunea cu lumea asbstracta, universul invincibilului sau alte entitati si forte intangibile. Termenul a fost intotdeauna asociat cu practici si fapte enigmatice si misterioase. Evenimentele inexplicabile care se pot produce…ezoterismul poate explica toate aceste lucruri. Si, paradoxal, ezoterismul este destul de greu de explicat. In cele ce urmeaza vom incerca sa explicam ce este ezoterismul si ce utilitate are.

Ce este ezoterismul?

Ezoterismul este ansamblul practicilor care vizeaza interactiunea cu tot ce este intangibil (energii, entitati). Aceste practici pot fi intelese e un numar limitat de persoane. Trebuie sa detii unele capacitati si daruri extrem de speciale pentru a practica ezoterismul. Insa, adesea, ezotersimul este asociat si cu practici obscure. Unii conidera ezoterismul o absurditate cea ce este complet gresit.

Cele mai cunoscute practici ezoterice

Asemanatoare

Care sunt cele mai folosite uleiuri esentiale in ezoterism?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti prepara o baie de dragoste cu zahar?

In viata de zi cu zi auzim mereu cuvantul ezoterism fara sa ne dam seama de acest lucru. Exista mai multe practici ezoterice: horoscopul, tarotul sau clarviziune. Unele persoane nu cred in aceste practici insa numerosi sunt cei care recurg la ele.

Aceste practici pot avea diferite utilitati precum aceea de a-l face pe om sa se simta mai bine in corpul sau dar si din punct de vedere psihic sau chiar sa il ajute sa gaseasca unele lucruri pe care le-a pierdut si vrea sa le regaseasca.

Care sunt avantajele si dezavantajele ezoterismului?

Ezoterismul consta in comunicarea cu universul intangibil. Permite rezolvarea anumitor probleme. Exista chiar cazuri de crime care au fost rezolvate cu ajutorul ezoterismului. Stiintele ezoterice ii permit Omului sa isi dea seama de existenta unor “lucruri” intangibile si greu de explicat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce este ezoterismul?

Insa, ca orice alt lucru, ezoterismul are si el unele dezavantaje. Spre exemplu, interpretarile unor clarvazatori pot fi false. Si aceste interpretari false pot avea consecinte teribile asupra unui pacient.

Sursa: http://www.esosphere-produits-esoteriques.fr/tout-ce-quil-faut-savoir-sur-lunivers-esoterique/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More