O baie plina de energie pentru a tine departe energiile negative

O baie de energie pentru a alunga energia negativa: ideea pare neverosimila, chiar improbabila? Si totusi, probabil ca ati fi foarte placut surprins de eficienta unei bai energetice pentru a alunga energia negativa… Doriti sa aflati mai multe despre acest subiect?

O baie de energie pentru a elimina energia negativa: cum functioneaza?

In primul rand, trebuie sa stiti ca, imediat ce ati vizitat un loc cu energie negativa, ar trebui sa va dezbracati, sa faceti un dus sau cel putin sa va spalati pe maini cand va intoarceti acasa. Aceste gesturi sunt esentiale pentru a incepe sa va debarasati de energiile negative care va pandesc.

Pentru a completa acest ritual, o baie energetica pentru a elimina energia negativa va fi deosebit de eficienta.

O baie cu apa sarata

Atunci cand faceti baie, adaugati intre 1/2 si 1 cana de sare de mare. Sarea va ajuta la eliminarea energiei negative din aura dvs. si va veti simti automat proaspat si curat.

Asemanatoare

Care sunt legile karmei mai putin cunoscute?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti prepara o baie de dragoste cu zahar?

Sarea de mare este adesea folosita pentru a ajuta la indepartarea energiei negative. Aceasta metoda este rapida si infailibila si este utila atunci cand va simtiti obosit sau simtiti prezenta energiilor negative in jurul dumneavoastra.

O alta varianta este sa va tineti picioarele in apa sarata a marii. Apa este unul dintre cei mai buni vindecatori. Chiar daca va tineti picioarele in apa fierbinte sau faceti o baie cu adaos de ulei aromat, va veti simti si voi revigorata si purificata.

Spalarea pardoselii cu apa sarata

Curatarea pardoselii in fiecare zi este, de asemenea, o practica buna, deoarece adauga multa pozitivitate si prospetime mediului inconjurator. In loc sa adaugati dezinfectanti in apa, adaugati putina sare si frecati podeaua. Veti aprecia efectele pozitive ale acestei practici asupra atmosferei din casa dumneavoastra.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este bine sa pui sare in apa de baie

Un bol cu apa sarata in dormitor

Pentru a elimina negativitatea din orice colt sau zona a casei care este incarcata cu energie negativa, este suficient sa adaugati putina sare de mare intr-un bol cu apa. Pastrati bolul cu apa sarata in mediul dorit timp de cateva ore, ferit de priviri.

Dupa aceea, aruncati apa in baie. Acest proces va eradica orice energie negativa care ar putea incerca sa intre in casa. Cand goliti apa, aveti grija sa nu atingeti apa sarata care este incarcata cu energie negativa. Daca se intampla acest lucru, spalati-va mainile (sau orice parte a corpului afectata) cu apa curenta pentru a elimina energia negativa.

Sursa: https://www.wemystic.fr/bain-energetique-eloigner-energie-negative/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More