Care sunt numerele pozitive si negative conform numerologiei

Numerele care fac parte din viata noastra ne influenteaza direct existenta, in bine sau in rau. Pentru a le intelege, iata ce trebuie sa stii despre numerele pozitive si negative conform numerologiei.

CUM FUNCTIONEAZA NUMEROLOGIA?

Stiinta numerelor se numeste numerologie. Ea este folosita pentru a descifra simbolistica numerelor care fac parte din viata noastra si care sunt specifice fiecaruia dintre noi. Exista trei moduri de a descoperi numerele care corespund temei noastre numerologice: cu ajutorul consoanelor prenumelui, care ne permit sa obtinem numarul care corespunde personalitatii noastre; cu ajutorul vocalelor prenumelui, care dau nastere la numarul care se refera la dorinta inimii noastre; si cu ajutorul datei de nastere, a carei adaugare da numarul care corespunde destinului nostru.

Dupa calcul, obtinem cele trei numere care alcatuiesc tema noastra numerologica si care ne permit sa aflam mai multe despre noi insine. Aceste numere sunt, in general, intre 1 si 9 sau pot fi considerate „speciale”, cum ar fi numerele de oglinda. Trebuie apoi sa descifram numerele pozitive si negative conform numerologiei pentru a intelege influenta lor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Regaseste-ti energia datorita unei bai relaxante pentru fiecare zi a saptamanii

NUMARUL 1

Pozitiv: autosuficienta, calitati de lider.
Negativ: Aroganta, impulsivitate.

NUMARUL 2

Pozitiv: Sensibilitate, prietenie.
Negativ: Pugnacitate, nemultumire.

NUMARUL 3

Pozitiv: Creativitate, umor.
Negativ: Indecizie, nepasare.

NUMARUL 4

Pozitiv: Concentrare, vointa.
Negativ: incapatanare, nerabdare.

NUMARUL 5

Pozitiv: Imaginatie, libertate.
Negativ: instabilitate, pericol.

NUMARUL 6

Pozitiv: Compasiune, amabilitate.
Negativ: Melancolie, moravuri usoare.

NUMARUL 7

Pozitiv: Intuitie, ambitie.
Negativ: Indecizie, egoism.

NUMARUL 8

Pozitiv: Multumire, succes.
Negativ: Plictiseala, incapatanare.

Fiecare numar pe care il gasesti in harta ta numerologica este asadar nuantat si are doua muchii de care trebuie sa tii cont. Prin studierea numerelor pozitive si negative conform numerologiei, putem scoate ce e mai bun din ele, stergandu-le defectele si incercand sa pastram doar calitatile care le definesc.

Sursa: https://www.wemystic.fr/numeros-positifs-negatifs-selon-numerologie/

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More