In ce an s-a nascut Willy William?

Willy William s-a nascut in anul 1981, pe data de 14 aprilie, in Frejus, Franta. Si-a petrecut o mare parte din copilarie in Sarthe.

Willy William este unul din cei mai populari producatori muzicali la momentul actual. A colaborat cu un numar mare de artisti si a lansat primul sau album, Une seule vie, in 2016. Una din primele sale colaborari este cu DJ Flex, in 2003, B Boyz Shake Da Body iar melodia aceasta este cea care ii permite sa iasa din umbra. In 2009 reuseste sa se faca cu adevarat cunoscut atunci cand se alatura trupei Collectif Métissé. Melodia Laisse toi aller bébé devine un veritabil hit si ajunge in top 10 al celor mai vandute melodii franceze. Acest hit ii ofera mai multa vizibilitate pentru cariera solo.

S-a bucurat de un succes imens cu melodia Voodoo Song, lansata in 2017.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Cand au disparut incasii

O serie de colaborari remarcabile

Willy William este cunoscut pentru remixurile realizate pentru artisti cunoscuti precum Major Lazer, Inna sau Daddy Yankee, disponibile pe platforma Soundcloud. Isi face un nume in domeniul muzical datorita multiplelor colaborari cu artisti interationali cunoscuti. A colaborat la melodia Englishman in New York a lui Cris Cab sau Lipstick a artistei Sophia del Carmen. A mai colaborat in egala masura cu artisti francezi precum Keen’V. Printre cele mai cunsoscute melodii se numara Li Tourner, lansata in 2012 si recompensata cu un premiu NRJ DJ Award.

In 2015 lanseaza prima melodie solo, Te Quiero, care s-a bucurat de un succes imens, clipul depasind 2 milioane de vizualizari pe YouTube. In paralel, lucreaza la un proiect familial. Anunta apoi lansarea melodiei Lalalele, un prim extras de pe albumul realizat impreuna cu sora sa, Linda William. Pe data de 23 octombrie lanseaza un nou succes, Ego. Si melodia Mi Gente lansata in colaborare cu J Balvin se impune ca un hit incontestabil al acelui an.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cine erau adevaratii Pirati din Caraibe?

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/willy-william/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More