In ce an s-a nascut Will Smith

Willard Caroll Smith Jr. s-a nascut in anul 1960, pe data de 25 septembrie la Philadelphia. Are o cariera exceptionala in muzica, cinematografie si televiziune. Un artist complet cu alte cuvinte.

S-a facut remarcat inca de la o varsta frageda datorita carismei sale si toate persoanele din jurul sau l-au considerat extrem de simpatic odata ce au ajuns sa il cunoasca. La inceputul anilor ’80, adolescent, este pasionat de doua lucruri in special: comedie, fiind inspirat in special de Eddie Murphy si, bineinteles, de miscarea hip hop care incepe sa ia amploare. Insa acest lucru nu il impiedica pe Will Smith sa fie un elev stralucit, suficient de stralucit pentru a spera sa intre la faimosul MIT (Massachusetts Insitute of Technolgy) dupa liceu. Insa, tanarul Will Smith stie ce isi doreste: renunta la studii si alege muzica.

De la primele hituri la Printul din Bel Air

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Tom Cruise?

Rapid, Will Smith isi face un nume in randul MC-urilor de pe coasta de est. Este nevoit sa isi aleaga un nume de scena si opteaza pentru The Fresh Prince. Impreuna cu prietenul sau Jeffrey Townes (DJ Jazzy Jeff), formeaza un duo denumit Dj Jazzy Jeff and The Fresh Prince.

Primul album este lansat in anul 1987 cu Rock The House si primul hit este intitulat Girl’s Ain’t Nothing But Trouble. In anul 1988 lanseaza un album dublu, He’s the DJ, I’m The Rapper. Cel mai cunoscut single de pe acest album se numeste Parents Just Don’t Understand, pentru care este recompensat cu un premiul Grammy pentru categoria de cea mai buna interpretare rap. Datorita acestui album, Will Smith este remarcat la Hollywood si in lumea entertainmentului online.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Rita Ora

In 1990, debuteaza in actorie cu Printul din Bel Air, un serial care a devenit celebru deoarece este in intregime centrat asupra lui Will Smith. In urmatorii sase ani, timp in care a rulat serialul la televizor, renumele Printului nu inceteaza sa creasca si sirenele de Hollywood il obliga sa isi puna cariera muzicala in paranteze si sa se consacre actoriei.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/will-smith/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More