In ce an s-a nascut Selena Gomez

Selena Gomez s-a nascut in 1992, la 22.07, in SUA.

Selena Gomez este o cantareata si actrita americana. Fosta vedeta a productiilor Disney datorita rolului Alex din „Vrajitorii din Waverly Place”, Selena Gomez a devenit una dintre stelele in ascensiune ale cinematografiei americane in 2013, cu rolul din senzualul „Spring Breakers”, de Harmony Korine.

Dupa lansarea primului sau album solo, „Stars Dance”, a continuat sa lanseze in 2015 cel de-al doilea album, „Revival”, care a avut un succes mondial. In acelasi timp, ea si-a asumat o serie de roluri in filme, precum si regia pentru reteaua Netflix.

A debutat in serialul „The Wizards of Waverly Place” in rolul principal al lui Alex Russo, difuzat pentru prima data la 12 octombrie 2007 in Statele Unite si la 22 ianuarie 2008 in Franta. Ea a cantat, de asemenea, melodia principala.

Pe frontul cinematografic

Pornind de la succesul ei, Selena Gomez a obtinut rolul principal in comedia romantica „Another Cinderella Story”, lansata in 2008. Ea a interpretat si a filmat videoclipul „Tell Me Something I Don’t Know” pentru acest film. Apoi a urmat rolul lui Carter in lungmetrajul „Princess Protection Program: Mission Rosalinda”, lansat in 2009, alaturi de cea mai buna prietena a ei, Demi Lovato. De asemenea, a cantat pe coloana sonora a filmului „Tinkerbell”, intitulata „Fly To Your Heart”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

In anul in care a implinit 16 ani, Selena Gomez a semnat un contract cu casa de discuri Hollywood Records si a lansat primul ei album cu grupul The Scene, „Kiss & Tell”, in septembrie 2009 in Statele Unite si in mai 2010 in Franta.

„Spring Breakers”, filmul eveniment

Cinematograful se afla mereu in centrul preocuparilor sale, iar Selena Gomez reuseste intotdeauna sa le faca pe toate in acelasi timp. Ea a decis sa puna muzica pe pauza pentru o vreme si sa se concentreze pe film.

Ea a fost anuntata pentru „Hot Mess”, dar si pentru filmul horror „Aftershock”, care va fi lansat in 2013.

Dar marele eveniment a fost distribuirea ei in „Spring Breakers”.

In 2011, Selena Gomez a jucat in filmul „Spring Breakers”, realizat de senzualul regizor independent Harmony Korine. Ea joaca alaturi de Vanessa Hudgens, o alta vedeta Disney, de asemenea pregatita sa intoarca pagina adolescentei, si de actritele Ashley Benson si Rachel Korine. Actorul James Franco il interpreteaza pe Alien, un rapper si traficant de droguri care le ia sub aripa sa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Hugh Grant

Filmul a fost un eveniment la momentul aparitiei sale, atat pentru sila sa, cat si pentru prestatia actritelor, care au reusit sa transcenda imaginea lor de tinere fete intelepte din productiile Disney.

A fost o tranzitie importanta in cariera Selenei Gomez, care cauta o anumita credibilitate si dorea sa arate o alta latura a abilitatilor sale, dupa cum a declarat in numeroase interviuri.

Marea schimbare

Sfarsitul anului 2014 a marcat un moment de cotitura majora in cariera Selenei Gomez. Contractul ei cu Hollywood Records – casa de discuri Disney – a luat sfarsit si a semnat cu Interscop Records. Sosirea anului 2015 a insemnat si o schimbare de echipa pentru Selena, care lucreaza acum cu DJ Zedd – pentru care isi pune vocea pe „I Want You To Know”.

Pe 22 iunie 2015, Selena Gomez a surprins cu lansarea piesei „Good For You”, un featuring cu A$AP Rocky. Acesta a ajuns pe locul 5 in topul Billboard 100 si a devenit single-ul ei cu cea mai inalta clasare in SUA.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Carla’s Dreams

 

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/selena-gomez/biographie

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More