In ce an s-a nascut Robert Pattinson

Robert Pattinson s-a nascut in anul 1986, pe data de 13 mai.

S-a nascut la Londra si primeste o educatie burgheza, frecventeaza scolile private. La varsta de 12 ani, mama sa, manechin, il ajuta sa urmeze aceeasi cale, insa Robert nu este foarte interesat de aceasta cariera, chiar daca la 16 ani are un look androgin si la moda care a sedus un numar mare de domnisoare. Isi indreapta pasii spre conedie insa nu ii place deloc. Cu acordul tatalui sau se inscrie la Barnes Theatre Company, trupa de teatru din cartierul sau.

Observat de un agent, in 2004 primeste un rol in Blestemul inelului, un serial britanic. Anul urmator obtine un rol in The Vanity Fair, chiar daca este un rol minor. Insa, interpretarea ii permite sa obtina un rol in Harry Potter, mai precis rolul lui Cedric Diggory in 2005. 2009 este anul consacrarii sale. Ales sa interpreteze rolul tulburatorului vampir Edward Cullen in filmul fenomen, Twilight, devine noul idol al adolescentilor si, in special, al adolescentelor. La scurt timp apare pe marele ecran si a doua parte a filmului. In paralel, actorul apare in mai multe productii. Apare in comedia romanica How to be in 2008 si in 2009 in Little Ashes in care interepeteaza rolul celebrului pictor Catalan Salvador Dali.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Tiesto?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Selena Gomez

La sfarsitul anului 2012 intra in pielea jurnalistului extrem de seducator, Georges Duroy in Bel Ami, o adaptare a romanului lui Guy de Maupassant.

Robert Pattinson este un artist cu multiple fatete. Este, in egala masura un muzician. Incepe sa cante la pian de la varsta de 3 ani si la chitara clasica de la varsta de 5 ani si a facut parte din trupa Bad Girls. Doua din melodiile sale sunt prezente pe soundtrackul primei parti a celebrului film Twilight. Este cunoscut si pentru relatia avuta cu Kristen Stewart.

Sursa: gala.fr

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More