In ce an s-a nascut Rita Ora

Rita Ora s-a nascut in anul 1990, pe data de 12 noiembrie.

Una din protejatele cunoscutului Jay-Z, in mod regulat comparata cu Rihanna, Rita Ora s-a nascut pe data de 26 noiembrie 1990 la Pristina, Kosovo. Insa, aproape ca nu isi cunoaste tara de origine deoarece are abia un an atunci cand parintii sai decid sa se instaleze in Anglia.

Isi petrece copilaria in Londra in cartierul Notting Hill impreuna cu sora ei mai mare, Elena si fratele sau mai mic, Don. Rapid, se arata extrem de talentata in ale cantatului si in anul 2007 apare pe melodia Awkward al lui Craig David. Apoi, un an mai tarziu, ii auzim vocea alaturi de Tinchy Stryder in melodia Wheres’Your Love. In aceasta perioada, Rita Ora icnepe sa cante in barurile londoneze. In 2009 apare intr-o emisiune muzicala pe BBC care are ca scop selectarea artistului care sa reprezinte Marea Britanie la Eurovision.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Michael Jackson

Insa, Rita nu se simte suficient de pregatita pentru competitie si se retrage la scurt timp din competitie. In acelasi an, este abordata de un membru al Roc Nation, un label creat de catre Jay-Z care ii propune sa faca cunostinta cu vedeta R&B.

La scurt timp, Rita Ora semneaza cu casa de discuri a lui Jay-Z. Cariera este lansata. In 2011 isi lanseaza primul album. Hot Right Now devine primul sau hit, la scurt timp de la lansare. Al doilea hit, R.I.P. este lansat pe data de 6 mai 2012 si se bucura in egala masura de un real succes. In 2013, cantareata intepreteaza rolul surorii lui Christian Grey, in filmul 50 Shades of Grey care a inceput sa fie difuzat in anul 2015. Din 2014 este jurat al emisiunii The Voice alaturi de Will.i.am si Ricky Wilson. Este imaginea marcii Material Girl, marca creata de Madonna si fiica sa Lourdes.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Barack Obama

Sursa: https://www.gala.fr/stars_et_gotha/rita_ora

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More