In ce an s-a nascut Pink

Pink s-a nascut in anul 1979, pe data de 8 septembrie intr-un orasel din Pennsylvania, SUA. Pink (pe numele real Alecia Beth Moore) si-a inceput cariera la o varsta frageda, fiind cantareata si dansatoare intr-un grup hip-hop.

Scriindu-si deja propriile cantece, Pink a fost recrutata in 1993 pentru a se alatura unui trio numit „Basic Instinct”. A fost o experienta de scurta durata.

Fantastica Pink

Sapte ani mai tarziu, cantareata a lansat primul ei album. Pink avea 19 ani in anul 2000. „Can’t Take Home” dezvaluie o personalitate puternica si capricioasa, cu un amestec inteligent de influente muzicale, de la Janis Joplin la Madonna.

Unii o descriu chiar ca fiind viitoarea Material Girl!

O noua versiune a piesei Lady Marmalade

In anul urmator, Pink a avut onoarea de a interpreta „Lady Marmalade” alaturi de Christina Aguilera, Mya si Lil’ Kim. Piesa a fost inregistrata pentru filmul „Moulin Rouge”, iar videoclipul torid va ramane mereu in memorie.

In 2002, a fost lansata piesa „Missundaztood”. Acest al doilea album i-a stabilit popularitatea in intreaga lume. A fost mai rock, dar si mult mai personal.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Becky G?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bruno Mars

In anul urmator, cantareata a inregistrat un cantec pentru coloana sonora a filmului „Charlie’s Angels”, ceea ce a dus la o mica aparitie in film. In acelasi timp, ea si-a lansat cel de-al treilea album „Try This”.

O femeie implinita

In 2005, Pink i-a spus „da” pilotului de motocros Carey Heart pe o plaja din Costa Rica. Dupa acest eveniment fericit, Pink si-a anuntat revenirea. „I’m Not Dead” a fost lansat in aprilie 2006, iar „Stupid Girls” a fost primul single.

Pink o depaseste pe Rihanna

In 2008, Pink a lansat un nou album, „Funhouse”. Primul single, „So What”, a avut un succes urias in SUA si in restul lumii: a ajuns direct pe primul loc in topurile Billboard, depasind-o chiar pe Rihanna!
2016, anul marii reveniri!

Anul 2016 a inceput bine pentru Pink, care a sarbatorit a 10-a aniversare a casatoriei cu Carey Hart pe 7 ianuarie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Angelina Jolie

In februarie, ea a anuntat ca a inregistrat o piesa, „White Rabbit”, pentru filmul „Alice Through the Looking Glass”, care va fi lansat in la 1 iunie.

In octombrie 2022, Pink a revenit in forta cu lansarea single-ului „Never gonna not dance again” si a anuntat doua concerte pentru vara anului 2023.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/pink/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More