In ce an s-a nascut Pierce Brosnan

Pierce Brosnan s-a nascut in anul 1953 in Irlanda. In 1954 se muta impreuna cu mama sa la Londra in urma divortului dintre parintii sai. Aici, descopera ca are un gust aparte pentru arta si se inscrie la cursurile unei scoli prestigioase. Solitar, Pierce Brosnan este respins de colegii de scoala si se refugiaza in lectura marilor clasici englezi si irlandezi.

Merge pentru prima data in viata la cinema la varsta de 11 ani. Intre 16 la 19 ani, Pierce Brosnan face cursuri de actorie si isi incepe cariera la scurt timp. Incetul cu incetul reuseste sa isi faca un nume in Statele Unite ale Americii jucand in cateva seriale.

Cel mai celebru rol al sau ramane insa James Bond. I s-a propus acest rol pentru prima data in anul 1986 pentru a-l succeda pe Roger Moore insa, in urma unor incompatibilitati in privinta programului, Pierce a inceput sa interpreteze rolul lui James Bond abia incepand cu anul 1995 cu filmul Goldeneye.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bebe Rexha

Casatorit cu actrita Cassandra Harris in anul 1980, Pierce Brosnan ii adopta pe cei doi copii pe care aceasta ii are dintr-o alta casatorie si impreuna mai au un copil, pe Sean. In 1991 familia este lovita de o tragedie: Cassandra moare din cauza unui cancer ovarian.  Timp de patru ani, a luptat impreuna cu ea impotriva bolii dar din nefericire boala a fost mai puternica. La scurt timp, fiica sa moare din cauza aceleiasi boli, in 2013.

De neconsolat, abia in 2001 actorul isi reface viata cu Keely Shaye Smith care ii ofera doi copii superbi.
Pierce Brosnan s- a facut in special cunoscut pentru faptul ca este cel de-al cincilea actor care intepreteaza rolul celebrului James Bond.

L-a interpretat in patru filme, Golden Eye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World is Not Enough (1999) si Die Another Day (2002). A fost prezent si in numeroase alte productii de succes precum Mars Attack (1996), Thomas Crown (1999) si The Foreigner (2007).

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Robert Pattinson

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More