In ce an s-a nascut Nick Carter

Nick Carter s-a nascut in anul 1980, pe data de 28 ianuarrie 1980 in Statele Unite ale Americii.

Cantaret american, Nick Carter este cunoscut pentru faptul ca face parte din celebra trupa Backstreet Boys.
Nick Carter se naste pe data de 28 ianuarie 1980 la Jameston in statul New York unde isi petrece copilaria impreuna cu fratii si surorile sale. Copil precoce, Nick incepe sa participe la auditii pentru roluri la cinema inca de la o varsta frageda, de la 10 ani. In 1990, cariera sa debuteaza alaturi de Tim Burton in Edward Maini de Foarfeca.

In aceste sali in care isi petrecea o mare parte din timp pentru casting Nick se intalneste cu cei cu care va infiinta trupa Backstreet Boys: Howie Dorough si A.J. McLean. Trupa debuteaza sub conducerea managerului Lou Pearlmen si la scurt timp li se alatura Kevin Richardson si Brian Littrel. Popularitatea ajunge in Europa in anul 1996.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Antonio Banderas

In 2006 incepe un reality show House of Carters care urmareste viata sa de familie. La fel de productiv ca la inceput de cariera, Nick lanseaza albumul solo cu numarul doi, I’m Taking Off in 2011 dupa ce incepe o colaborare cu cu Jordan Knight in 2003. In 2005 creeaza un spectacol orientat spre rock pe care il denumeste All American. La inceput de an 2016 participa la reunirea trupei Backstreet Boys.

Nick Carter fost nominalizat la Premiul Grammy pentru „Cel mai bun artist nou” pentru single, „Backstreet Boys”, in anul 1999.

In anul 2000, este nominalizat la premiul Grammy pentru single-ul, „I Want It That Way”, pentru „Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocal”.

In 2002 a fost nominalizat la premiul Grammy pentru „Forma inimii mele” din categoria „Cea mai bună interpretare pop de un duo sau un grup cu vocali”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Karol G?

Se casatoreste cu Laruren Kitt in 2014 si primul copil vine pe lume in 2016.

Sursa: https://www.voici.fr/bios-people/nick-carter

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More