In ce an s-a nascut Michael Jackson

Regele popului, un artist de neegalat, cu un enorm succes planetar, Michael Jackson a lasat o amprenta de neuitat in industria muzicala.

Autor, compozitor si interpret, dansator si coregraf american, Michael Joseph Jackson s-a nascut pe data de 29 august 1958 la Gary, Indiana. In egala masura actor si realizator, Michael Jackson a decedat pe data de 25 iunie 2009 in Los Angeles, California.

La varsta de 6 ani, Michael Jackson isi incepe cariera muzicala in sanul grupului Jackson 5, trupa pe care o formeaza impreuna cu fratii sai mai mari. In 1971, decide sa urmeze o cariera solo si, un deceniu mai tarziu, devine vedeta muzicii pop si una din vedetele preferate ale secolului 20. Albumele sale, Off the Wall, Thriller (cel mai bine vandut album din intreaga lume), Bad, Dangerous sau Invincible precum si celebrul sau dans Moonwalk au marcat numeroase spirite.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

Incepand cu anul 1983, artistul a revolutionat industria datorita conceperii unor clipuri video asemanatoare cu scurt metrajele. A primit numeroase premii de-a lungul carierei si a primit numeroase laude, cuvinte la superlativ. Insa, Michael Jackson si-a vazut numele si reputatia patate din cauza excentricitatilor de care a dat dovada in viata personala, din cauza pasiunii pentru chirurgia estetica si acuzatiile pentru abuzuri asupra minorilor. A fost acuzat de pedofilie in anul 1993 insa, din cauza lipsei de dovezi, ancheta a fost inchisa in cele din urma. A incercat sa mearga mai departe insa a pierdut multi fani din cauza acestor probleme.

Vedeta a avut trei copii: Prince Michael Junior (1997) si Paris (1998) nascuti din uniunea cu Deborah Rowe si Prince Michael II supranumit Blanket nascut in 2002, in urma inseminarii artificiale si recurgerea la o mama surogat.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Angelina Jolie

Pe data de 25 iunie 2009, Michael Jackson moare, in mod accidental, in urma unei supradoze de medicamente. S-a stins in 2009 o legenda a muzicii pop insa care, nu va fi uitata niciodata de fanii din intreaga lume.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More