In ce an s-a nascut Kim Kardashian

Vedeta incontestabila a tabloidelor si produs pur al unui reality-show, Kim Kardashian s-a facut cunoscuta datorita emisiunii Keeping Up With The Kardashian inainte de a deveni sotia rapperului Kanye West de care a divortat recent.

Kim Kardashian s-a nascut in anul 1980, pe data de 21 octombrie in Los Angeles. Este femeie de afaceri, animatoare si producatoare, fiica avocatului Rob Kardashian, decedat in 2003 si a lui Kris Jenner.

Publicarea in 2007 a unei casete video compromitatoare, filmata in 2003 impreuna cu iubitul sau de la acea vreme i-a adus celebritatea lui Kim Kardashian. La acea vreme era extrem de apropiata de Paris Hilton. Tot in 2007 debuteaza celebra emisiune Keeping Up With The Kardashian. Ideea i-a apartinut lui Kris Jenner.

Publicul a putut-o admira in egala masura si in emisiunea Dancing With The Stars. In 2011 isi lanseaza prima melodie Jam (Turn it Up) si ofera toti banii primiti unei asociatii. Intre anii 2007-2010 Kim Kardashian are o relatie colorata cu o fotbalist american, Reggie Bush.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Becky G?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Chris Brown

A aparut si in unele seriale americane precum How I Met Your Mother (2009). Alaturi de mama sa, Kris Jenner, lanseaza un parfum ceea ce ii creste substantial veniturile estimate la acea vreme de 5 milioane de dolari.

In 2011 se casatoreste cu un alt sportiv, baschetbalist de data aceasta, Kris Humphries. Si, 72 de zile mai tarziu, vedeta intenteaza divortul. Din 2012 incepe o relatie cu Kanye West si au impreuna o fiica nascuta pe data de 15 iunie 2013 botezata North. Pe data de 24 mai 2014 se casatoresc la Florenta.

La sfarsitul lunii mai 2015 Kim anunta ca este insarcinata cu al doilea copil care se naste in decembrie 2015, Saint.

Cel de-al treilea copil se naste in ianuarie 2018 cu ajutorul unei mame surogat. In 2019 tot cu ajutorul unei mame surogat vine pe lume al patrulea copil al familiei. Insa, pe data de 19 februarie 2021 cere oficial divortul.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Gwyneth Paltrow

Pe data de 9 septembrie Kim Kardashian a anuntat intr-o postare pe Instagram ca emisiunea Keeping Up With The Kardashian se opreste dupa 14 ani de difuzare si 20 de sezoane.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More