In ce an s-a nascut Kelly Clarkson

Kelly Clarkson s-a nascut in anul 1982 in Texas.

Castigatoare a primului sezon al concursului American Idol in 2002, Kelly Clarkson a evoluat treptat catre un stil pop-rock si se afla in mod regulat in top 10 al topurilor Billboard din SUA.

In 2009, a fost lansat albumul „All I ever wanted”.

American Idol

Kelly (Brianne) Clarkson s-a nascut la 24 aprilie 1982 in Texas si a crescut alaturi de mama sa, dupa ce parintii ei au divortat. La varsta de 6 ani, a inceput sa se refugieze in muzica pentru a uita de problemele familiei sale – in special cele financiare. Kelly Clarkson a fost repede remarcata datorita vocii sale si s-a alaturat corurilor scolare si a cantat in musicalurile din liceu. Tanara a constientizat atunci dorinta ei de a deveni cantareata.

La acea vreme, Kelly facea o multime de munci ciudate pentru a se intretine financiar. Desi a fost acceptata la mai multe universitati, ea a decis sa-si incerce in cele din urma norocul in muzica, convinsa ca niciodata nu este prea tarziu pentru a merge la facultate. Aceasta intuitie i-a deschis portile primului sezon al American Idol, pe care l-a castigat in 2002.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Miley Cyrus

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Rita Ora

Primul ei album „Thankful” a fost lansat in aprilie 2003, sustinut de hiturile „A moment like This” si „Miss Independent”.

Succesul lui Kelly Clarkson

Dorind sa se indeparteze de imaginea data de show-ul care a dezvaluit-o, Kelly Clarkson se implica in procesul artistic al celui de-al doilea opus al sau, „Breakaway”. Mai rock, acesta a fost lansat in noiembrie 2004. Primul single poarta numele albumului si a fost scris in colaborare cu Avril Lavigne, dar urmatoarele single-uri, „Since u been gone” si „Because of you”, sunt cele care se bucura de un succes deosebit in randul publicului. Pana in 2009, albumul s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare in intreaga lume.

In timpul turneului sau european din 2006, Kelly Clarkson a profitat de aceasta ocazie pentru a scrie cel de-al treilea album al sau. „My December” a fost lansat in vara anului 2007. Fanii ei raspund in continuare, iar tanara cantareata isi continua avantul cu single-ul „Never again”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Robert Pattinson

Un al patrulea album este asteptat in martie 2009. Acesta se intituleaza „All I ever wanted”. Primul sau single „My life would suck without you” a facut deja senzatie in Statele Unite, urcand de pe locul 97 pe locul 1 in BillboarD.H.T.100 in ianuarie 2009.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/kelly-clarkson/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More