In ce an s-a nascut Kelly Clarkson

Kelly Clarkson s-a nascut in anul 1982 in Texas.

Castigatoare a primului sezon al concursului American Idol in 2002, Kelly Clarkson a evoluat treptat catre un stil pop-rock si se afla in mod regulat in top 10 al topurilor Billboard din SUA.

In 2009, a fost lansat albumul „All I ever wanted”.

American Idol

Kelly (Brianne) Clarkson s-a nascut la 24 aprilie 1982 in Texas si a crescut alaturi de mama sa, dupa ce parintii ei au divortat. La varsta de 6 ani, a inceput sa se refugieze in muzica pentru a uita de problemele familiei sale – in special cele financiare. Kelly Clarkson a fost repede remarcata datorita vocii sale si s-a alaturat corurilor scolare si a cantat in musicalurile din liceu. Tanara a constientizat atunci dorinta ei de a deveni cantareata.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Dwayne Johnson

La acea vreme, Kelly facea o multime de munci ciudate pentru a se intretine financiar. Desi a fost acceptata la mai multe universitati, ea a decis sa-si incerce in cele din urma norocul in muzica, convinsa ca niciodata nu este prea tarziu pentru a merge la facultate. Aceasta intuitie i-a deschis portile primului sezon al American Idol, pe care l-a castigat in 2002.

Primul ei album „Thankful” a fost lansat in aprilie 2003, sustinut de hiturile „A moment like This” si „Miss Independent”.

Succesul lui Kelly Clarkson

Dorind sa se indeparteze de imaginea data de show-ul care a dezvaluit-o, Kelly Clarkson se implica in procesul artistic al celui de-al doilea opus al sau, „Breakaway”. Mai rock, acesta a fost lansat in noiembrie 2004. Primul single poarta numele albumului si a fost scris in colaborare cu Avril Lavigne, dar urmatoarele single-uri, „Since u been gone” si „Because of you”, sunt cele care se bucura de un succes deosebit in randul publicului. Pana in 2009, albumul s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare in intreaga lume.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Charlize Theron

In timpul turneului sau european din 2006, Kelly Clarkson a profitat de aceasta ocazie pentru a scrie cel de-al treilea album al sau. „My December” a fost lansat in vara anului 2007. Fanii ei raspund in continuare, iar tanara cantareata isi continua avantul cu single-ul „Never again”.

Un al patrulea album este asteptat in martie 2009. Acesta se intituleaza „All I ever wanted”. Primul sau single „My life would suck without you” a facut deja senzatie in Statele Unite, urcand de pe locul 97 pe locul 1 in BillboarD.H.T.100 in ianuarie 2009.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/kelly-clarkson/biographie

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More