In ce an s-a nascut Keanu Reeves

Actorul Keanu Reeves s-a nascut in anul 1964, in Beirut, Liban. Si-a petrecut copilaria in Australia, pana la divortul parintilor sai. Pleaca mai apoi in New York si mai tarziu la Toronto, Canada, cu masa sa si cele doua surori ale sale. Isi abandoneaza studiile pentru a se dedica meseriei de actor si isi face debutul in televiziune in serialul Going Great, 1982. Apoi apare in productii Canadiene precum cele ale lui Robert Fortier.

In paralel cu cariera sa de actor, Keanu Reeves se pasioneaza pentru hochei pe gheata, o disciplina sportiva care ii permite sa obtina un mic rol in Youngblood a lui Peter Markle, alaturi de Patrick Swayze si Rob Lowe. Dupa acest succes, alterneaza genurile cinematografice si apare mai ales in Legaturi Periculoase a lui Stephen Frears si are rolul unui criminal psihopat in I love you to death.

In anul 1991, Keanu Reeves cunoaste celebritatea gratie rolului sau de politist surfer in filmul de actiune Point Break unde il regaseste pe Patrick Swayze. Devenit o valoare sigura pentru Hollywood incerca sa scape de imaginea de actor principal care este foarte in ton cu vremurile. Dorind sa obtina recunoasterea colegilor sai, a lucrat sub conducerea unor regizori renumiti: Gus Van Sant (My Own Private Idaho), Francis Ford Coppola (Dracula), Kenneth Branagh (Much Ado About Nothing) si Bernardo Bertolucci (Little Buddha).
In 1994, blockbusterul de actiune Speed, in care joaca alaturi de Sandra Bullock, l-a transformat intr-un superstar. Acest imens succes de public a fost urmat de cateva esecuri comerciale, printre care Johnny Mnemonic, Harvest of Fire si thrillerul de actiune Pursuit. In ciuda acestui fapt, Keanu Reeves a refuzat sa joace in Speed 2: Heading for Danger, preferand sa plece in turneu cu trupa sa rock The Dogstar, inainte de a juca alaturi de Al Pacino in The Devil’s Mate, un thriller care revizuieste legenda lui Faust.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Tiesto?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bob Sinclair

Filmul revolutionar de science-fiction Matrix, realizat de fratii Wachowski in 1999, i-a dat un nou impuls carierei sale. Actorul si-a reluat rolul lui Neo in cele doua continuari, Matrix reloaded si Matrix revolution.

Din 2000 incoace, a decis sa joace rolul baietilor rai, interpretand un criminal in serie in The Watcher si un sot violent in Intuitions. Dar se simte in largul sau si in roluri mai clasice, antrenand o tanara echipa de baseball in Hardball sau interpretand un seducator in Anything Goes. Dupa ce a revenit in lumea science-fiction-ului cu Constantin si A Scanner Darkly, Keanu Reeves a jucat in 2008 in thrillerul At the End of the Night, unde interpreteaza un politist cu metode dubioase, alaturi de Forest Whitaker. In acelasi an, a revenit intr-un film SF, „The Day the Earth Stood Still”, in care a jucat rolul unui extraterestru purtator al unui mesaj de pace pentru omenire.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Chris Brown

In 2014, Keanu Reeves a revenit la succes cu personajul lui John Wick, un fost asasin platit care revine in actiune dupa ce cainele sau este ucis. Filmul, regizat de Chad Stahelski (un cascador celebru care a dublat rolul lui Reeves in mai multe ocazii), a fost un succes si a dus la o continuare care a fost lansata la inceputul anului 2017. In acelasi timp, actorul a facut greseala de a deschide usa la doua tinere frumoase cu intentii rele in Knock Knock si a interpretat un director de hotel pervers in The Neon Demon.

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More