In ce an s-a nascut J Balvin

J Balvin, pe numele sau adevarat Jose Alvaro Osorio Balvin, s-a nascut pe data de 7 mai 1985 la Medelin, in Columbia si este un cantaret de reggaeton supranumit Printul Reggaeton-ului. Si-a inceput cariera la varsta de 14 ani si s-a bucurat de un succes mondial datorita albumului cu numarul 4, Energia, lansat in anul 2016. A primit numeroase premii si recompense de-a lungul carierei. A devenit primul laureat al premiului Global Icon Award, decernat de Lo Nuestro Awards, ca semn de recunostinta pentru contributia sa la difuzarea muxii latine in intreaga lume.

Chiar daca melodiile pe care le canta se azeaza in general pe stilul reggaeton, J Balvin a experimentat mai multe stiuri muzicale. Inspiratiile sale muzicale includ trupe de rock precum Nirvana si Metallica si regele stilului reggaeton, Daddy Yankee. Colaboreaza cu artisti numerosi precum Pharell Williams, Ariana Grande, Sean Paul si Major Lazer.

Chair daca a colaborat cu numerosi cantareti anglofoni, J Balvin continua sa cante exclusiv in limba spaniola si spera ca melodiile sale, cantate in limba natala, sa atraga un public international. S-a facut cunoscut in special pentru melodia Yo Te Lo Dije.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Tiesto?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bad Bunny?

J Balvin, de la rock la reggaeton

In adolescenta, J Balvin a fost pasionat de stilul reggaeton. Apoi, il descopera pe Daddy Yankee, un canteret din Puerto Rico, cantaret care il incita sa devina pasionat de stilul reggaeton. Decide sa se mute in New York pentru a-si aprofunda cunstintele de limba engleza. La 19 ani incepe sa isi faca un nume pe scena locala si decide sa opteze pentru pseudonimul J Balvin El Negocio, dupa care il scurteaza la J Balvin. Ella Me Cautivo este unul din primele sale single-uri. In acelasi an lanseaza primul sau album initulat Real. Yo Te Lo Dije este melodia care ii permite sa se faca cunoscut in intreaga lume. Insa, adevarata consacrare vine odata cu melodia 6AM.

https://www.taille-age-celebrites.com/stars/j-balvin-chanteur/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More