In ce an s-a nascut Hugh Grant

Actor britanic, Hugh Grant s-a nascut pe data de 9 septembrie 1960. Este nascut in cartierul londonez Hammersmith si este actor si producator britanic cunoscut in intreaga lume.

Este cunoscut in principal pentru rolurile principale din mai multe comedii romantice de succes ale anilor 1990: 4 weddings and a Funeral (1994), Sense and Sensibility (1995) cu Emma Thompson si pentru Notting Hill (1999) cu Julia Roberts. Bridget Jones Diary este un alt film in care Hugh Grant a jucat sau Love Actually (2003).

La inceputul anilor 2000, Hugh Grant intra in pielea unor personaje mai sumbre sub indrumarea realizatorilor americani Chris Weitz si Paul Weitz: un celibatar in comedia dramatica About a Boy (2003) si un animator in satira American Dreamz (2006). Insa, colaboreaza in egala masura cu scenaristul si realizatorul american Marc Lawrencepentru o multime de noi comedii romantice: Two Weeks Notice (2002) alaturi de Sandra Bullock, Music an Lyrics (2007) alaturi de Drew Barrymore, Did You Hear About the Morgans? (2009) cu Sarah Jessica Parker si The Rewrite (2014) cu Marisa Tomei.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Tiesto?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Jason Derulo

La inceputul anilor 2010, cariera sa de actor se diversifica odata cu epopeea science-fiction Cloud Atlas (2012), film apartinand lui Tom Tykwer si Wachowski si cu blockbusterul Code UNCLE (2015). Au urmat apoi roluri in seriale de televiziune.

Viata personala a lui Hugh Grant

Pana in anul 2018, toata lumea stia ca Hugh Grant era un sustinator ardent al unui stil de viata celibatar, pana atunci, actorul nega complet valorile familiei. Dupa parerea lui, casatoria ucide tot romantismul.
Insa iata ca, in 2018, aproape de varsta de pensionare, Hugh Grant decide sa se casatoreasca cu Anna Eberstein. Niciunul din prietenii sai apropiati nu ar fi crezut ca aceasta zi va avea loc.

Impreuna cu aceasta din urma Hugh Grant are trei copii. Hugh Grant mai are doi copii impreuna cu fosta sa partenera de viata Tinglan Hong si a mai avut o relatie de lunga durata cu celebra actrita Liz Hurley.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Barack Obama

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More