In ce an s-a nascut Gwyneth Paltrow

Actrita Gwyneth Paltrow s-a nascut pe data de 23 septembrie 1972 in Los Angeles, USA. A fost descoperita in anii ’90 datorita unui rol secundar in thriller-ul Seven (1995) de David Fincher. Doi ani mai tarziu isi confirma talentul obtinand numeroase roluri principale in melodrame. Cele mai cunoscute filme in care a jucat sunt Shakespeare in Love si The Talented Mr. Ripley (1999). Pentru Shakespeare in Love actrita a primit numeroase recompense printre care un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita si un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un film muzical.

In anii 2000, are parte de numeroase roluri principale, cel mai adesea in comedii romantice. Duets, Bounce, Shallow Hall sau Possession sunt doar cateva din aceste filme. Proiectele sale dramatice sunt sortite esecului: biopicul Sylvia (2004) si Captain Sky in special.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Alan Walker?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bruno Mars

In anii 2010 este nevoita sa accepte si roluri secundare. Anul 2008 este marcat de lansarea aclamatei drame Two Lovers apartinand lui James Gray si apoi a filmului Iron Man al lui Jon Favreau care ii permite sa interpreteze rolul lui Pepper Potts si in alte filme apartinand universului Marvel.

In anul 1994, pe platourile de filmare pentru Se7en, actrita l-a cunoscut pe Brad Pitt cu care a avut o relatie scurta. In acelasi an, Brad Pitt a primit titlul de cel mai sexy barbat in viata. In 1996 este ceruta de sotie de acesta insa, sapte luni mai tarziu cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Urmatoarea sa iubire a fost un alt actor, Ben Affleck.

Rolul vietii sale este cel al lui Lady Viola in Shakespeare in Love. A devenit preferata caselor de moda, a casei Dior in special. Mai apoi a facut reclama parfumurilor Estee Lauder, in fiecare an primind un milion de dolari din acest contract. Pe Chris Martin, viitorul sau sot, l-a intalnit in august 2002 in timp ce trupa concerta la New York.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Will Smith
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More