In ce an s-a nascut Enrique Iglesias

Enrique Iglesias s-a nascut in anul 1975 (8.05). Descoperit in anul 1995 datorita melodiei Si tu te vas, cantaretul s-a bucurat de un succes enorm datorita unor melodii precum Bailamos sau Tired of Being Sorry. A cantat o melodie in duet cu Pitbull, I Like It.

Dupa lansarea celui de-al doilea album, Sex+Love, lansat in anul 2014, Enrique Iglesias pleaca in turneu mondial. In 2016 lanseaza un single inedit, Duele El Corazon.

Succes inca de la primul album

Enrique Iglesias s-a nascut pe data de 8 mai 1975 in Spania. Este fiul lui Julio Iglesias, unul din cei mai populari latin crooners de pe planeta. Incepand cu anul 1982 familia se instaleaza in Miami, Florida. Initiat inca de la o varsta frageda in muzica, Enrique isi lanseaza primul album in 1995 si vinde numai putin de 6 milioane de exemplare in intreaga lume. Pentru acest prim album este recompensat cu un premiu Grammy pentru cel mai bun disc pop latino.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Selena Gomez

Incurajat de acest succes, Enrique Iglesias lanseaza Vivir in 1997 care se vinde in numai putin de 5 milioane de exemplare. Veritabila masina de hituri, Enrique Iglesias lanseaza un album in fiecare an. Cosas del Amor vede lumina zilei in anul 1998, Rhytm Divine si Bailamos sunt lansate in anul 1999, Escape in 2001, Quizas in 2002 si 7 in 2003.

In anul 2001 artistul primeste un trofeu pentru artistul latino al anului in cadrul American Music Awards.

Cantaret si actor

Artist cu fatete multiple, Enrique Iglesias face primii pasi pe marele ecran in anul 1995 in Desperado al lui Robert Rodriguez. In anul 2003 isi regaseste partenerii pentru o continuare a filmului Desperado si debuteaza in mod oficial ca actor la Hollywood. In 2007 joaca in serialul de succes How I Met your Mother.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Angelina Jolie

Este un artist complet care cu siguranta mai are multe de spus pe scena sau pe marele ecran.

Este casatorit cu frumoasa Anna Kournikova si sunt parinti de gemeni.
Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/enrique-iglesias/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More