In ce an s-a nascut Dwayne Johnson

Dwayne Johnson s-a nascut pe data de 2 mai 1972 la Hayward, California. Provine dintr-o familie de sportivi, Rocky Johnson, tatal sau si Peter Maivia, bunicul sau matern ambii au fost luptatori profesionisti.

Este pasionat de sport inca de la o varsta frageda. Practica artele martiale inca din copilarie. In adolescenta se orienteaza spre fotbalul american pe care il practica la Universitatea din Miami si isi doreste sa devina jucator profesionist insa, in urma unei raniri, in 1995, la umar, toate aspiratiile ii sunt ruinate. Decide sa continue mostenirea familiala si se orienteaza spre lupte.

Dwayne Johnson isi face debutul ca luptator sub pseudonimul de Flex Cavana in sanul federatiei USWA si reuseste sa obtina doua titluri de campion. In noiembrie 1996 se alatura World Wrestling Federation si alege sa ii faca astfel un oamgiu tatalui sau si bunicului sau, alegand numele de Rocky Maivia. Rapid, se face remarcat in ring datorita reusitelor sale sportive insa, in egala masura, si pentru talentele sale de showman. In august 1997, dupa mai multe luni de convalescenta, in urma unei noi raniri, se reintoarce in ring sub numele de The Rock.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Pink

La inceputul anilor 1990 de devine unul din cei mai populari luptatori si castiga o multime de titluri, mondiale si internationale. In paralel, face primi pasi in actorie intr-un serial de televiziune, That’s 70’s Show, in anul 1998. In anul 2000 isi publica autobiografia, The Rock Says.

In 2001, Dwayne Johnson debuteaza in cinema in filmul The Mummy Returns. Anul viitor obtine primul rol in filmul The Scorpion King. Succesul filmului ii confera o anumita notorietate. Decide, incepand cu anul 2004, sa se consacre cinematografiei si sa se retraga de pe ring. Joaca in numeroase filme de actiune precum Doom dar si in comedii Be Cool, Maxi Papa. Cariera sa decoleaza in momentul in care este ales sa joace in Fast and Furious 5 alaturi de Vin Diesel si Paul Walker.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Chris Brown

Sursa: https://www.gala.fr/stars_et_gotha/dwayne_johnson

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More