In ce an s-a nascut David Guetta

David Guetta s-a nascut in anul 1967 in Franta. Datorita numeroaselor sale hituri, precum „Love Is Gone”, „Love Don’t Let Me Go”, „The World Is Mine” si „Money”, David Guetta a cucerit lumea.

Dupa 15 ani de cariera, superstarul DJ a vazut cum usile pietei mondiale se deschid si mai larg datorita colaborarilor prestigioase de pe cel de-al patrulea album al sau, „One Love”, si mai ales datorita hitului „I Gotta Feeling”, interpretat de Black Eyed Peas.

David Guetta este un superstar al muzicii electronice care a colaborat cu unele dintre cele mai mari vedete ale lumii.

David Guetta a inceput sa cante la platane la varsta de 13 ani. Autodidact, a inceput sa cante la petreceri inainte de a deveni treptat unul dintre primii producatori de muzica house din Franta.

In anii ’90, a preluat clubul parizian Folie’s Pigalle, apoi a devenit directorul artistic al celebrului club de noapte Queen. Impreuna cu sotia sa, Cathy, au lansat petrecerile Bataclan, transformand teatrul in club de noapte la sfarsit de saptamana.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Chris Brown

People Come, People Go

In 1997, cuplul parizian a organizat primele petreceri Scream la Bains Douches. In 2001, David Guetta a lansat primul sau album, care continea doua hituri majore: „Just A Little More Love” si „People Come, People Go”.

Acest succes nu l-a impiedicat sa continue sa infiinteze noi localuri la moda in capitala, cum ar fi Pink Paradise.

„F*** Me I’M Famous

In 2003 a lansat celebra compilatie de piese house, „F*** Me I’M Famous”, al carei al doilea volum a fost lansat doi ani mai tarziu, dupa albumul „Ghetto Blaster” inregistrat intre timp.

In acelasi an, a castigat premiile pentru cel mai bun DJ si cel mai bun DJ Set la House Music Awards din Londra.

In iunie 2006, David Guetta si-a continuat succesul cu cel de-al treilea volum al albumului „F*** Me I’M Famous”. Acesta i-a adus o nominalizare la NRJ Music Awards 2007 pentru cel mai bun DJ al anului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

In 2007, a semnat piesa „Love is gone” feat. Chris Willis, si a fost un alt succes. Cel de-al treilea album al sau, „Pop Life”, produs impreuna cu partenerul sau Joachim Garraud, a fost lansat pe 18 iunie.

Hituri peste hituri

Este greu de spus cand David Guetta va inceta sa mai faca hituri. In ajunul sarbatoririi a douazeci de ani de activitate, DJ-ul francez reuseste inca sa se impuna ca referinta electro house. Dovada este lansarea in 2019 a piesei „Never Be Alone”, in colaborare cu Morten si Aloe Blacc, un alt hit global. In acelasi an, David Guetta a profitat de participarea sa la NRJ DJ Awards pentru a-si masura inca o data popularitatea si influenta operei sale asupra noii generatii.

Inima lui David Guetta este la locul potrivit

David Guetta este un artist generos. In aprilie 2020, el a sustinut un spectacol exceptional la distanta de publicul sau, pe acoperisul unui zgarie-nori din California. Acest spectacol i-a permis sa stranga 600.000 € pentru Feeding South Florida, Feeding America si Fondation Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Robert Pattinson

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/david-guetta/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More