In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

Actorul Daniel Radcliffe s-a nascut in anul 1998, pe data de 23 iulie.

Biografia lui Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe este un actor britanic, cunoscut pentru faptul ca a interpretat personajul lui Harry Potter in seria de filme adaptate din romanele lui J.K.Rowling. S-a nascut pe data de 23 iulie 1989 in cartierul Fulham, Londra. Inainte de a interpreta rolul celui mai cunoscut vrajitor din lumea literaturii pentu tineri, Daniel Radcliffe a debutat in 1999 in David Copperfield interepretand rolul lui David copil.

In anul 2001 joaca in The Tailor of Panama in care interpreteaza rolul fiului lui Geoffrey Rush, alaturi de Jamie Lee Curtis si Pierce Brosnan.

In acelasi an devine cunoscut pentru rolul lui Harry Potter, la doar 11 ani. Seria compusa din 8 parti il va insoti de-a lungul intregii perioade adolescentine.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Becky G?

Daniel Radcliffe decide sa isi abandoneze prematur studiile pentru a se consacra in totalitate carierei de actor dar si pentru a evita paparazzi care il urmareau fara incetare cu scopul de a-I face poze micului vrajitor.

Daniel Radcliffe care a crescut sub lumina reflectoarelor practic este in egala masura cunoscut pentru escapadele de adolescent, s-a aflat de mai multe ori pe primele pagini ale tabloidelor. La un moment dat a avut probleme cu alcoolul.

Actualmente, dupa ce a reusit sa depaseasca perioada tulburata a adolescentei, Daniel Radcliffe este extrem de implicat in opere caritative de tot felul si isi “imprumuta” imaginea de numeroase ori cu scopul de a colecta fonduri in scopuri caritabile.

El insusi este afectat de o patologie rara, algie vasculara a fetei, afectiune care ii provoaca dureri de cap extrem de dureroase si care ii afecteaza enorm viata.

Dupa lansarea ultimului film din saga Harry Potter, in 2011, Daniel Radcliffe a declarat ca spera sa reuseasca sa isi largeasca registrul de actor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Carla’s Dreams

Sursa: https://www.cosmopolitan.fr/daniel-radcliffe,1998554.asp

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More