In ce an s-a nascut Chris Brown

Chris Brown s-a nascut in anul 1989 la Tappahannok, un orasel situat in Virginia, pe coasta de Est a Statelor Unite ale Americii.

Cantaret, dansator si actor american, Chris Brown este un artist talentat. Descoperit in anul 2005 datorita melodiei Run It, este unul din cei mai cunoscuti cantareti ai genului pop si Rnb american.

Cu melodii precum Kiss Kiss, cantata in duet cu T-Pain, Forever si Don’t Judge Me, Chris Brown s-a impus definitiv in industria hip-hop din USA. Revine in forta cu X, al saselea album de studio, in vara anului 2013.
L-am putut vedea si la cinema in filme precum This Christmas sau Phenom.

Un debut fulgurant

Chris Brown s-a nascut in anul 1989 la Tappahannok. Influentat de muzica ascultata de catre parintii sai, incepe sa cante de la o varsta frageda, de la 11 ani. Lucrurile se misca repede deoarece semneaza un contract cu Jive Records in 2004 inainte de a-si lansa primul album din cariera, Chris Brown, un an mai tarziu.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Central Cee?

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Hugh Grant

Are doar 16 ani cand este lansata melodia Run It produsa de Scott Storch si interpretata in colaborare cu rapperul Juelz Santana. Melodia se afla pe primul loc in topuri timp de cinci saptamani in SUA dupa care produce acelasi efect si in Europa.

Al doilea album este lansat in 2007 si este intitulat Exlcusive. Abia cu al doilea extras de pe album, Kiss Kiss, Chris Brown ocupa din nou locul 1 in topuri.

In 2011 viata lui este data peste cap din cauza unui incident. Intr-o relatie cu Rihanna, Chris Brown este acuzat de agresiune de aceasta din urma. O perioada buna de timp artistul este respins din toate partile. Abia in 2014 reuseste sa isi spele reputatia.

In septembrie 2021 revine in forta cu o colaborare cu producatorul originar din Jamaica, Rvssian.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Tiesto?

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/chris-brown/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More