In ce an s-a nascut Charlize Theron

Charlize Theron s-a nascut in anul 1975, la Benoni (Africa de Sud). Este o actrita, producatoare si manechin sud-africano-american.

Nu a avut parte de o copilarie sau o adolescenta prea fericita. In anul 1991, perioada in care era interna la Scoala nationala de arte Johannesburg, Charlize Theron isi petrece un weekend impreuna cu familia, cum avea obiceiul. In acest weekend fatidic, mama sa, Gerda, il ucide sub ochii ei pe tatal sau alcoolic si violent, Charles.

Fiind in legitima aparare, mama lui Charlize nu este judecata. Dupa acest eveniment traumatizant dn viata, Charlize decide sa se dedice carierei artistice, sustinuta fiind de mama sa care o inscrie la un concurs de manechine. Castiga concursul si, timp de mai multe luni, are ocazia sa parcurga lumea in lung si in lat inainte de a se lansa in cariera de dansatoare la New York. Insa, in urma unei raniri grave la genunchi, este nevoita sa abandoneze aceasta cariera si se lanseaza in comedie.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Central Cee?

In anul 1994 are parte de o intalnire determinanta pentru cariera sa: John Crosby, un barbat care se ocupa de descoperirea de talente la Hollywoond. Se inscrie la cursuri de teatru si debuteaza pe marele ecran in Two days in the Valley in 1996.

Si-a inceput cariera in actorie in Statele Unite ale Americii si devine vedeta in anul 1990 datorita filmelor in care a jucat, mai precis That Thing You Do (1996) si The Devil’s Advocate (1997). In anul 2004 devine celebra datorita filmului Monster, film pentru care primeste si un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita, devenind astfel prima nativa de pe continentul african care primeste aceasta recompensa. In 2005, actrita primeste o stea pe Hollywoond Walk Of Fame, pe Hollywood Boulevard.

Incepand cu anul 2010, Charlize Theron se impune drept o eroina de actiune: Hancock (2008), Mad Max: Fury Road (2015) sau Fast and Furious 8 si Atomic Blonde (2017).

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

Sursa: gala.fr

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More