In ce an s-a nascut Camila Cabello

Camila Cabello s-a nascut in anul 1997, in Havana, Cuba. Dupa ce a reusit sa se faca cunoscuta in sanul trupei Fifth Harmony, se lanseaza in cariera solo incepand cu anul 2017.

Se asociaza cu cei mai mari producatori din industria muzicala pentru a lansa primul album din cariera, The Hurting. The Healing. The Loving.

Cum a luat nastere trupa Fifth Harmony?

Pasionata de muzica, Camila Cabello participa la auditii pentru emisiunea X Factor in 2012. Chiar daca nu se remarca individual, este reluata de juriu pentru a forma trupa LYLAS, rebotezata mai apoi 1432 deoarece numele era deja luat. Publicul este cel care alege in cele din urma numele cu care Camila Cabello, Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane si Lauren Jauregui se fac cunoscute: Fifth Harmony. Termina emisiunea pe locul trei si semneaza un contract cu Syco, casa de discuri a lui Simon Cowell.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Keanu Reeves

Pe masura trecerii timpului trupa devine din ce in ce mai populara. In decembrie 2015 sunt alese trupa anului in cadrul ceremoniei Billboard Women in Music.

In ciuda succesului de care s-a bucurat impreuna cu trupa, la sfarsitul anului 2015 zvonurile cum ca trupa urmeaza sa se destrame sunt din ce in ce mai numeroase. In noiembrie 2015, Camila Cabello lanseaza un hit in duet cu Shawn Mendes, I Know What You Did Last Summer. Cateva luni mai tarziu, Camila este din nou in atentia presei, filtrand cu Nick Jonas pe retelele sociale.

Trupa, dupa ce isi schimba managerul lanseaza un al doilea album in 2016. Work From Home, un duet cu Ty Dolla Sign este un hit.

Cariera solo a cantaretei incepe in 2017 odata cu colaborarea cu DJ-ul norvegian Cashmere Cat, Love Incredible. In martie lanseaza impreuna cu Pitbull melodia Hey Ma. In timp ce pregateste albumul cu numarul 3, Camila Cabello realizeaza o multime de colaborari cu artisti muzicali cunoscuti.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Dua Lipa

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/camila-cabello/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More