In ce an s-a nascut Bruno Mars

Bruno Mars s-a nascut in anul 1986 (8 octombrie) . Om de afaceri de succes, Bruno Mars nu s-a multumit sa ramana in domeniul artistic, si-a dorit ceva mai mult.

O copilarie “scaldata” in muzica

Nascut la Honolu in 1986, Bruno Mars, pe numele sau adevarat Peter Gene Hernandez, provine dintr-o familie in care muzica a ocupat intotdeauna un loc important. Mama sa este dansatoare de hula, dans originar din Polinezia, in timp ce tatal sau canta la percutie. Inca de la o varsta frageda, Bruno Mars a urcat pe scena pentru a interpreta cantecele lui Michael Jackson, Elvis Presley si The Temptations. Poreclit Little Elvis, se instaleaza la varsta de 18 ani in Los Angeles in speranta ca va reusi sa se faca cunoscut.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Karol G?

Un prim contract si o cariera incredibila

La scurt timp de la mutarea in Los Angeles, Bruno Mars semneaza un contract cu Motown Records, insa in cele din urma lucrurile nu merg prea bine intre ei. Casa de discuri ii reproseaza ca nu are un stil muzical bine definit. Bruno Mars face cunostinta cu diferiti artisti si colaboreaza cu ei. Inainte de a fi cantaret, Bruno Mars este cunoscut pentru faptul ca s-a implicat in creatiile muzicale pentru alti artisti.

Isi lanseaza primul album in 2010, intitulat Doo-Wops&Hooligans, album pe care se reagseste celebra melodie Just The Way You Are care reuseste sa ajunga pe primul loc in Billboard 100. In 2012, Bruno Mars isi prezinta al doilea album publicului. Albumul se bucura de un succes enorm, astfel incat artistul este ales sa asigure spectacolul din cadrul Super Bowl.

Doi ani mai tarziu, Bruno Mars este cel de-al 13-lea nume pe lista celor mai influente celebritati din intreaga lume. Din anul 2016 se concentreaza strict pe cariera sa muzicala si se bucura de un succes imens, datorita albumului cu numarul trei din cariera, 24KMagic si hitului sau legendar.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Selena Gomez

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/bruno-mars

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More