In ce an s-a nascut Bob Sinclair

Bob Sinclair s-a nascut in anul 1969, pe data de 10 mai.

Bob Sinclar este purtatorul etalon al French Touch in cluburile din intreaga lume. Renumit pentru hiturile sale „The Soundz of Freedom”, „Lala Song” și „World, Hold On”, Bob Sinclar este artistul electro esential.

Un artist important pe scena house franceza, Bob Sinclar este cofondator al Yellow Productions.

Christophe Le Friant s-a nascut la Paris in 1969. A crescut in cartierul Marais din centrul Parisului. S-a gandit sa devina jucator profesionist de tenis, dar s-a razgandit atunci cand a cazut sub vraja sunetelor hip hop ale anilor ’80.

Albumul de debut al lui De La Soul din 1988, „Three Feet High and Rising”, a reprezentat un punct de cotitura major pentru tanarul fan al muzicii.

Primele zile ca DJ la Paris

Bob Sinclar s-a nascut in 1969 la Paris și a crescut in cartierul Marais. A devenit DJ in capitala inainte de a implini 20 de ani. Impreuna cu DJ Yellow, a fondat in 1994 casa de discuri Yellow productions, concentrandu-se pe muzica house pe care o iubea. In 1998 și-a ales numele de scena Bob Sinclar, cu referire la personajul principal din filmul „Le Magnifique”. Piesa „Gym Tonic”, extrasa de pe albumul „Paradise” din 1998, l-a catapultat in prim-planul scenei muzicii electronice. Creata in colaborare cu Thomas Bangalter (membru al trupei Daft Punk), piesa a fost un mare succes. Dupa cel de-al doilea album al sau, „Champs Élysée”, lansat in 2000, Bob Sinclar i-a produs pe DJ Kid Loco și Dimitri din Paris. El a devenit o figura importanta a touch-ului francez cu albumul „III” in 2003, in special datorita pieselor „The Beat Goes on” și „Kiss my Eyes”. In anul urmator a fost lansat albumul „Enjoy”.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Miley Cyrus

Gym Tonic, primul sau album

In 1998, Bob Sinclar a sedus multimile cu un single extras de pe „Paradise”, primul sau album: „Gym Tonic”.

Piesa a fost produsa in colaborare cu Thomas Bangalter de la Daft Punk și cu Jane Fonda (a carei voce a folosit-o).

Bob Sinclar a intrat in cercul restrans al DJ-ilor de succes. A pornit sa cucereasca cluburile din intreaga lume și a pus multimea in mișcare oriunde mixa. In prezent, el este un nume de referinta pe scena muzicii house.

In 2000, remixurile sale ale pieselor cheie ale lui Cerrone au readus la moda disco-ul anilor ’80, iar cel de-al doilea album al sau, Cerrone by Sinclar, i-a confirmat talentul.

 

Colectia Africanism

La casa de discuri Yellow Productions, a produs colectia Africanism, compilatii de percutie africana, cubaneza și latina. A produs hitul mondial „Outro Lugar”, interpretat de Salomé de Bahia. Africanism reunește, de asemenea, cei mai buni DJ ai momentului: Eddie Amador, Lego, DJ Gregory, Martin Solveig…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actritele care au fost imaginea Miss Dior

Un DJ activ in timpul lockdownului

In 2020/2021, cluburile de noapte din intreaga lume iși inchid portile. Obligat sa stea acasa, Bob Sinclar a ales sa ramana activ. Pe retelele de socializare, el posteaza transmisiuni in direct de la domiciliul sau. Odata cu ridicarea treptata a izolarii, Bob Sinclar se intoarce treptat in studio. In ajunul verii din 2021, el a dezvaluit noul sau single „We Could Be Dancing”, o referinta la anii ’80 inregistrata cu cantareata suedeza Molly Hammar.

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/bob-sinclar/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More