In ce an s-a nascut Billie Ellish

Billie Eilish s-a nascut in anul 2001, pe data de 18.12, in Statele Unite ale Americii.

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell s-a nascut pe data de 18 decembrie 2001 in Los Angeles, California. Provenita dintr-o familie de actori si de cantareti irlandezi, parintii sai, Maggie Baird si Patrick O’Connell sunt comedieni, scenaristi si muzicieni. Are un frate mai mare, nascut in 1997. A crescut in cartierul Highland Park, Los Angeles si este scolarizata acasa.

Este pasionata de muzica inca de la o varsta frageda. La 11 ani incepe sa scrie primele cantece. In aceeasi perioada afla ca sufera de sindromul Gilles de la Tourette, o afectiune neurologica caracterizata prin ticuri. Determinata, tanara nu se lasa prada bolii si decide sa persevereze in cariera artistica aleasa.

In martie 2016, fratele sau, solist in trupa The Slightlys scrie melodia Ocean Eyes si ii propune surorii sale sa o cante. Melodia difuzata pe SoundCloud se bucura rapid de succes. In august 2016 semneaza un contract cu Darkroom. Billie isi publica primul EDP, Don’t smile at me, in 2017.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Dua Lipa

Unul din titluri, Bored, este selectat pentru a aparea pe soundtrack-ul serialului 13 Reasons Why. Popularitatea se care se bucura serialul ii permite lui Billie sa se faca remarcata.

In noiembrie 2018, Billie Eilish vorbeste in mod public de boala de care sufera pentru prima data, in cadrul unui interviu acordat pentru Ellen Degeneres.

In aprilie 2019, lansarea primului sau album oficial, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Inregistrat la Highland Park in casa parintilor sai, in colaborare cu fratele sau, se bucura de un succes enorm.

Cantareata participa la primul sau turneu mondial si are concerte in mai multe tari.

Cantareata este aleasa pentru a interpreta soundtrack-urile pentru filmul James Bond cu numarul 25, aparut in 2020.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Bruno Mars

In ianuarie 2020, primeste numai putin de 5 premii Grammy.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More