In ce an s-a nascut Alan Walker?

Alan Walker s-a nascut in 1997, pe data de 24.08.

Alan Walker este un DJ si producator britanico-norvegian. Single-ul sau de succes „Faded”, lansat in 2015, a avut un succes urias in intreaga lume. Alan Walker a lansat apoi „Sing Me To Sleep”, urmat de „Alone” la sfarsitul anului 2016.

Fade ii aduce faima

Alan Olav Walker s-a nascut pe 24 august 1997 in Northampton, Marea Britanie. Este un DJ, compozitor si producator britanico-norvegian. A inceput sa-si faca un nume datorita platformei YouTube, pe care a publicat prima sa piesa, „Fade”, in 2014. Casa de discuri independenta engleza NoCopyrightSounds l-a reperat si i-a oferit doua piese noi, care au fost lansate in anul urmator. In acelasi timp, a semnat un contract cu Sony Music din Suedia si a transformat prima sa piesa „Fade” in „Faded”, de data aceasta cu o versiune cantata. A colaborat cu cantareata norvegiana Iselin Solheim si a inceput sa se faca remarcat in Norvegia, Suedia, Franta si in alte cateva tari europene.

Asemanatoare

In ce an s-a nascut Rag’n’Bone Man

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Rita Ora

O cariera departe de lumina reflectoarelor

In 2016, si-a reinnoit colaborarea cu Iselin Solheim pe piesa „Sing Me To Sleep”, apoi a lucrat cu un alt artist, Noonie Bao, pe piesa „Alone”. Ambele single-uri au fost foarte bine primite, iar comunitatea sa de fani s-a redenumit „Walkers” si a creat miscarea WALKERS_JOIN, care a devenit titlul celui de-al doilea mare hit al sau, dupa „Fade”. In 2017, le-a prezentat fanilor sai piesa „Tired”, un duet cu Gavin James, urmata cateva luni mai tarziu de „All Falls Down”, in colaborare cu cantareata Noah Cyrus. Doi ani mai tarziu, a lansat piesa „On My Way” cu Sabrina Carpenter. De asemenea, a colaborat cu Asap Rocky.

„Don’t You Hold Me Down”, o atmosfera exploziva

Alan Walker revine in august 2021 cu un nou single intitulat „Don’t You Hold Me Down”, in colaborare cu Georgia Ku. DJ-ul anglo-norvegian, autorul celebrei „Faded”, face senzatie cu aceasta piesa bass house cu ritm alert. Clipul da impresia de a fi cufundat in inima unui joc video cu tragatori hotarati, mai degraba ca cel pentru „Sweet Dreams” cu Imanbek. Acest single anunta viitoarea lansare a noului EP al lui Alan Walker, ‘Walker Racing League’.

Ghice ce mai avem pentru tine?  In ce an s-a nascut Daniel Radcliffe

 

Sursa: https://www.nrj.fr/artistes/alan-walker/biographie

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More