De ce Zona 51 este interzisa?

Zona 51 este obiectul tututor fanteziilor si celor mai nebunesti teorii. Este, in egala maura locul in care au fost filmate numeroase seriale americane din genul science fiction. Scopul acestor seriale era acela sa ne faca sa credem ca au existat numeroase obiecte extraterestre detinute si ascunse de guvernul american.

Zona 51 (Area 51) este o zona geografica situata in desertul Nevada, in Statele Unite ale Americii. Aici se afla o baza militara secreta care experimenteaza material militar.

Un loc de aterizare al extraterestrilor?

Mediul ufologic este extrem de influentat de teorii consprationiste si reia Zona 51 explicand ca este o zona in care un complot ar fi fost pus la cale pe vremuri. Zona 51 este un dreptunghi de aproximativ 155 de kilometri patrati situati in inima desertului Nevada. Hartile nu indica acest loc, Google Map a pus un cap de extraterestru in timp ce treci cu mouse-ul peste aceasta zona. Legenda spune ca in acest loc s-au petrecut numeroase fenomene inexplicabile.

Asemanatoare

Care era numele vechi al Egiptului?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase insule din Spania, de vizitat in aceasta vara

Presedintele Truman este cel care a inceput in aceasta zona sa experimenteze aparate militare extrem de performante. US Air Force a negat intotdeauna existenta acestei zone. Nu se stie cu exactitate daca este vorba despre un simplu laborator stiintific sau daca este o statie spatiala aflata in stransa legatura cu o civilizatie extraterestra.

Baza este extrem de protejata, este interzisa apropierea pe un perimetru de 40 de kilometri. Exista numeroase bariere si panouri cu Warning, camera video, detectoare de prezenta. Senzorii sunt in asa fel plasati incat orice fel de intruziune sa fie descoperita in doar cateva secunde.

Daca cauti pe Internet Zona 51 vei vedea ca exista un numar mare de teorii, comploturi, supozitii, fantasme.

Poate vom reusi sa descoperim in anii urmatori misterele care inconjoara acst loc care inca reuseste sa ne intrige…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este orasul cu cel mai lung nume din lume

Sursa: https://lesavaistu.fr/pourquoi-la-zone-51-est-elle-interdite/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More